Siara Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 27 Lutego 2011 Szanowni Forumowicze, chciałem Wam zaproponować lekturę podręcznika BBQ napisanego przez naszego kolegę Cranky Buzzard z forum angielskojęzycznego. Podręcznik jest niestety w języku angielskim, ale pewnie dla części użytkowników, nie będzie to stanowiło problemu. Tych którzy nie władają językiem angielskim, przepraszam, ale nie przewiduję tłumaczenia. Jeśli znajdzie się osoba chętna do przetłumaczenia, to zapraszam na PW. Podręcznik w formacie PDF znajdziecie tutaj Jeśli chcecie podziękować koledze za udostępnienie tej lektury,możecie napisać tutaj , może być po polsku :wink: Cytuj "W życiu piękne są tylko chwile" PozdrawiamSiara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andyandy Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 27 Lutego 2011 Siara, Wybrane tematy mogę przetłumaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 27 Lutego 2011 BBQ dopiero się u nas zaczyna rozwijać. Myślę, że cała ta książeczka powinna zostać przetłumaczona, zresztą po to m.in. powstały te działy na obu forach: my się od nich czegoś uczymy, a oni od nas, zwłaszcza, że tu i tam przepisy sa sprawdzone i wypróbowane.Dzięki Andyandy za chęć pomocy. Może ktoś "rozpracuje" resztę? :grin: Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarKan Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 6 Marca 2016 Odkopię Link nie działa. Ma ktoś może na dysku tą pozycję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 6 Marca 2016 Mam kilka pozycji ksiązkowych i filmowych dotyczących BBQ, które otrzymałem od Kolegów z wysp i USA, ale mogę sie tym zając dopiero po rozruchu nowego portalu. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarKan Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 6 Marca 2016 Ok poczekam ten poradnik o którym tu jest mowa też masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij #7 Opublikowano 6 Marca 2016 Nie pamiętam. Musze poszukać na innych dyskach lub płytach. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarKan Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij #8 Opublikowano 6 Marca 2016 Ok poczekam bo bardzo mi zależy na materiałach odnośnie BBQ dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarKan Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij #9 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Jakby się ktoś mógł podzielić jakimiś ciekawymi przepisami BBQ chętnie poczytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.