andy Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Może komuś się przyda. Latem co niektórzy mają problemy bez piwnicy lub pojemnej lodówki. Ja sobie tak wygłówkowałem: mięso pekluję w pojemnikach wstawionych do nieczynnej zamrażarki Mors i wkładam (ile wejdzie) butelki po napojach z zamrożoną wodą. Codziennie wymieniam te "lody" na świeżo zamrożone i tak utrzymuję temperaturę kilka stopni powyżej zera. Sposób dość wygodny i zapewniający bezpieczeństwo moim wyrobom. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Może być popsuta bo temperaturę utrzymują "lody". (Ja mam popsutą-na szczęście nie wyrzuciłem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 10 Sierpnia 2006 :shock: Chodzi ale się nie wyłącza jak próbowałem osiągnąć -18 stopni i sobie ją odpuściłem.Mówili mi że trzeba freonu doładować a efekt niepewny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Dzięki za inspirację. Miejsce pewno nie po temu ale proszę o więcej szczegółów jak to zrobić: skąd termostat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Dzięki stokrotne, będę kombinował.Oby wędlinki zawsze wychodziły Ci lepsze niż zamierzasz. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lech40i4 Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Tu jest wybór i niedrogo. http://www.apar.pl/index.php?kod=66&b=1&a=1 Cytuj Pozdrawiam serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.