Skocz do zawartości

Temperatura peklowania latem


andy

Rekomendowane odpowiedzi

Może komuś się przyda.

 

Latem co niektórzy mają problemy bez piwnicy lub pojemnej lodówki. Ja sobie tak wygłówkowałem: mięso pekluję w pojemnikach wstawionych do nieczynnej zamrażarki Mors i wkładam (ile wejdzie) butelki po napojach z zamrożoną wodą. Codziennie wymieniam te "lody" na świeżo zamrożone i tak utrzymuję temperaturę kilka stopni powyżej zera. Sposób dość wygodny i zapewniający bezpieczeństwo moim wyrobom.

 

Pozdrawiam.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.