Witaj na forum Wędzarniczej Braci

Na naszym forum, tak jak na większości innych, musisz się zarejestrować by móc korzystać z wszystkich funkcji dostępnych dla użytkowników.
To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.
Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.
Zachęcamy do rejestracji!!!
To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.
Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.
Zachęcamy do rejestracji!!!
Wykład nr I: Rozbiór tuszy wieprzowej
Strona 1 z 1
Odcinek 6. Rozbiór półtuszy wieprzowej - bez komentarza:Napisany przez Maxell, 11 kwi 2020 |
|
![]()
|
|
Odcinek 5. Klasyfikacja mięśni łopatki i podział tłuszczów:Napisany przez Maxell, 11 kwi 2020 |
|
![]()
|
|
Odcinek 4. Wykrawanie, obróbka i klasyfikacja elementów część 2:Napisany przez Maxell, 11 kwi 2020 |
|
![]()
|
|
Odcinek 3. Wykrawanie, obróbka i klasyfikacja elementów:Napisany przez Maxell, 11 kwi 2020 |
|
![]()
|
|
Odcinek 2. Rozbiór półtuszy wieprzowej na elementy zasadnicze:Napisany przez Maxell, 11 kwi 2020 |
|
![]()
|
|
Odcinek 1. Ostrzenie nożyNapisany przez Maxell, 11 kwi 2020 |
|
![]()
|
Strona 1 z 1