Skocz do zawartości
Aby te święta, a także cały nadchodzący rok upływał w harmonii i zadumie, by nigdy nie zabrakło Wam ciepła drugiej osoby, a każdy dzień był pełen niezapomnianych chwil. Administracja ×
Pamiętajcie, że z naszego forum możecie korzystać bezpłatnie tylko dzięki temu, iż kilkadziesiąt osób klika w reklamy. Może już czas abyś do nich dołączył?

Ranking

Popularna zawartość

Treść z najwyższą reputacją w 21.05.2024 w Odpowiedzi

  1. Znalazłam wpis sprzed czterech lat:
    1 punkt
  2. Tak jak wspominałem wcześniej, obróbka termiczna tego typu mięśnia zamyka się w przedziale rare- medium rare. Generalnie się to udało, cienki element wszedł w stadium medium i jeszcze był akceptowalny ale już nie tak delikatny jak odrobinę grubszy mięsień. Doświadczenie 😁kolejne zdobyte. Po raz kolejny wychodzi prawda o świeżym mięsie - świeże tak ale dojrzałe. Powinno dojrzewać 2-4 tygodni struktura i smak byłby zapewne lepszy.
    1 punkt
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.