Skocz do zawartości

Ranking

  1. Maxell

    Maxell

    Moderatorzy


    • Punkty

      5

    • Postów

      46 045


  2. Viszna

    Viszna

    **VIP**


    • Punkty

      4

    • Postów

      5 485


  3. STRAŻAK

    STRAŻAK

    Użytkownicy


    • Punkty

      4

    • Postów

      315


  4. Wojciech Brat

    Wojciech Brat

    Mistrz Masarski WB


    • Punkty

      3

    • Postów

      105


Popularna zawartość

Treść z najwyższą reputacją w 10.03.2025 w Odpowiedzi

  1. Oraz kiełbasa Lisiecka wg Kostka...☺️
    1 punkt
  2. No to ciąg dalszy łykendowej produkcji....Kiełbasa Parówkowa Parzona wg PW 16
    1 punkt
  3. Dzisiejsze dzieła. Chlebek z dodatkiem złotego siemienia lnianego. Nie wiem czy chlebek delikatnie nie przerósł? W foremce ciasto po trzech godzinach zaczęło wyłazić z formy, a mi się oko przymknęło. Korzystając z wolnego dnia upiekłam jeszcze dwa drożdżowe ciasta. Z jabłkami, cynamonem i kruszonką (jeszcze dobrze ciepłe, ukroiłam i ze szklanką zimnego mleka opędzlowałam), a drugie z robaczkami i kruszonką.
    1 punkt
  4. Komuś podpadłeś że usuwa swoje lajki ale to świadczy tylko o nim, a twoje wyroby można podziwiać i "zazdraszczać" 😉😁
    1 punkt
  5. Piękny wyrób. Musimy pojechać do Radka i przewietrzyć mu trochę spiżarnie, bo zaraz mu miejsca zabraknie.😜 Ps. To tak można? 😲 To ja jestem zielona jak trawa na wiosnę.
    1 punkt
  6. Końcóweczka łykendu więc pochwalę się swoimi poczynaniami, Mortadella włoska inspirowana przepisem StefanaS i podpowiedziami Grzewloda oraz moją lekką korektą ...☺️ Obawiałem się smaku kopru włoskiego bo nie miałem wcześniej z nim kontaktu ale jest okej, mięso ciemne pochodzi z polędwicy dzikiego zwierza a elementy białe to podgardle nieparzone (obydwa w ilości +150g/kg a pistacje 50g/kg) CDN.....
    1 punkt
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.