Skocz do zawartości

wielki_kielbasiarz

Użytkownicy
  • Postów

    3
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Miejscowość
    Warszawa

Osiągnięcia wielki_kielbasiarz

Nowicjusz

Nowicjusz (1/14)

  • Pierwszy post
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Jeszcze wracając do pytania z transportem. Nie będzie lepiej, kiedy przewiozę je już bez solanki (oczywiście tylko te peklowane na mokro)? Po przyjezdzie i tak od razu zaczynam ociekanie. W takim wypadku przewieźć całe mięso w jednym pojemniku (tylko te peklowane na mokro - jedna szynka i karkówka) czy każdy element osobno? Pojemnik może być zamknięty?
  2. To mięso na kiełbasę. Dzięki za odpowiedź!
  3. Dzień dobry, w sobotę zabieram się za pierwsze wędzenie. Zapeklowałem 5kg mięsa na mokro (w sobotę) oraz dziś (w środę) 3kg na sucho. Problem jest taki, że wędzić to będę 2-3 godziny drogi stąd (jadę w piątek). Czy powinienem się obawiać transportu tych mięs? Nic z nimi nie będzie przez te 2-3 godziny (będą jeszcze w solance)?
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.