Skocz do zawartości

Ttomasz

Użytkownicy
  • Postów

    3
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Płeć
    Nie podano
  • Miejscowość
    Pl

Osiągnięcia Ttomasz

Nowicjusz

Nowicjusz (1/14)

  • Pierwszy post
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Dodam uwagę dla początkujących jak ja. Farsz po dobie w lodówce robi się sztywny. Jelita nadziewałem maszynką elektryczną i częściowo rozmazał mi sie tłuszcz. Rozrzedzałem farsz 2 razy wodą. Efekt widać na zdjęciu. Od środka/początku rozmazane. Temperatura farszu 3-4°C Jeśli piszę głupoty to proszę mnie poprawić????
  2. Wielkie dzięki za szybką odpowiedź.????
  3. Proszę jako laik o wyjaśnienie tego zdania z przepisu: "Dobrze wymieszać, ale uważając ażeby tłuszcz nie rozmazał się." Czy chodzi o to żeby tłuszcz tworzył osobne obok mięsa "grudki"? Na tym polega kutrowanie?
  4. Ttomasz

    Przywitanie

    Witam wszystkich pierwszym postem. Trafiłem do Was szukając informacji ale mam nadzieję zostać na dłużej.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.