Skocz do zawartości

szrekPL

**VIP Junior**
  • Postów

    2 235
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

  • Wygrane w rankingu

    43

Ostatnia wygrana szrekPL w dniu 3 Lipca

Użytkownicy przyznają szrekPL punkty reputacji!

3 obserwujących

O szrekPL

  • Urodziny 30.12.1973

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Miejscowość
    Puławy/LPU

Ostatnie wizyty

3 934 wyświetleń profilu

Osiągnięcia szrekPL

Arcymistrz

Arcymistrz (14/14)

  • Bardzo pomocny Unikat
  • Pierwszy rok za Tobą
  • Bardzo popularny Unikat
  • Klub KPPS Unikat
  • Aktywny rozmówca Unikat

Najnowsze odznaki

944

Reputacja

  1. Oraz dziadek do orzechów....
  2. szrekPL

    Co oglądacie w TV..

    3 ,,szczeliłem"
  3. szrekPL

    Szrekowa zadyma

    Kiełbasa Piwna wg PW16, bardzo fajna , podobna do Tatrzańskiej w sumie, różnica w przyprawach ...☺️
  4. Ziemia obiecana... jak będziecie dalej śmieszkować to Bazyl was za pejsy wytarmosi...
  5. Prawdziwym, zapomniałeś dodać...
  6. Po cienkim lodzie stąpasz...
  7. szrekPL

    Co oglądacie w TV..

    Och to prawdziwa uczta...
  8. Bardzo słuszna koncepcja, wszystko jest pięknie opisane, jest akademia...jest ,,dla początkujących" jednym słowem WSZYSTKO, tylko trzeba wiedzieć czego się szuka...powodzenia
  9. Odpowie ,,naczytałeś się głupot, ja wędzę tak ... od przed wojny..." Ale mogę się mylić
  10. szrekPL

    Piec chlebowy.

    Sprawdziłem działa... (lekarz też człowiek, znam z autopsji, dobra biała(np Grey Goose) może być lepsza od 12,15,30...ładniejsze są na pewno te kolorowe ale niektórym wypadają już z ,,barku"
  11. Ale za to napojony ...
  12. szrekPL

    Szrekowa zadyma

    Ok, dziękuję do firmowego z Ryk mam rzut beretem...
  13. Czyli Mięso, sól i parzenie(obróbka cieplna) ? Ewentualnie dodatki smakowe ?
  14. szrekPL

    Delicje @mamuśki

    Maku nie żałowałaś ... Nasze lubelskie pizze
  15. szrekPL

    Szrekowa zadyma

    Bardzo smaczna, nasza pierwsza tego typu kiełbasa, co do tekstury to odbiega od normalnej, może bardziej miękka/krucha przez trochę cieknący ser, będzie powtórka ale nie z goudą tylko salami. Warto ją zrobić.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.