Cześć, mam problem z równomierna temp w wędzarni i wędzeniem cienkich kiełbas. Mam taką wędzarnia https://www.amazon.de/MasterBuilt-Digital-Electric-Smoker-Schwartz/dp/B0873T2DRM/ref=asc_df_B0873T2DRM/?tag=googshopde-21&linkCode=df0&hvadid=447571235462&hvpos=&hvnetw=g&hvrand=10124386080034663481&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=&hvdev=m&hvdvcmdl=&hvlocint=&hvlocphy=9044439&hvtargid=pla-950990423923&psc=1&mcid=dcead2c3f36a342ea60ad972448fd9eb&th=1&psc=1
Zamiast tuby na zrębki dołożyłem swój DG, dymi świetnie ale temp wewnątrz jest nie równomierna i cienkie kiełbasy źle się wędzą,. Chciałbym dołożyć wentylator tylko nie wiem w którym miejscu i jaki, żeby pomagał osuszyć i w trakcie wędzenia rozprowadzal temperaturę. Masz jakiś sprytny sposób i nie duży wentylator który wziąć pod uwagę. Czy przed nim też będzie musiał być deflektor. Pozdrawiam Dariusz