Skocz do zawartości

Barbara44

Użytkownicy
  • Postów

    2
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Płeć
    Kobieta
  • Miejscowość
    Radom

Ostatnie wizyty

Blok z ostatnimi odwiedzającymi dany profil jest wyłączony i nie jest wyświetlany użytkownikom.

Osiągnięcia Barbara44

Nowicjusz

Nowicjusz (1/14)

  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy post
  • Pierwszy tydzień za Tobą

Najnowsze odznaki

1

Reputacja

  1. Robisz to dobrze, tylko osusz mięso przed pakowaniem, żeby nie było za dużo wilgoci. Lepiej, żeby miało temperaturę pokojową przed parzeniem. Jeśli polędwica jest twarda, spróbuj parzyć dłużej w niższej temperaturze.
  2. Barbara44

    Patelnia - jaka?

    Weź coś z porządnej stali nierdzewnej albo żeliwa emaliowanego solidne i wytrzymają rodzinne "testy przetrwania". Fajnie sprawdzają się też patelnie z powłoką tytanową, np. od Tefala (seria Ingenio) lub WMF do zmywarki w sam raz i mięcho nie przywiera.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.