Skocz do zawartości

architekcik

Użytkownicy
  • Postów

    5
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Osiągnięcia architekcik

Nowicjusz

Nowicjusz (1/14)

  • Pierwszy post
  • Pierwsza rozmowa
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. dziekuje za odpowiedz, a czy moze ktos orientuje sie czy sam etap dojrzewania rozni sie w produkcji szynek i kielbas?? z gory dziekuje za pomoc!
  2. Witam serdecznie, potrzebuje wszelkich informacji na temat procesu dojrzewania szynki surowej dojrzewajacej. Chodzi mi o opis etapu, parametry. Z gory dziekuje za odpowiedz!
  3. Jeszcze raz dziekuje za pomoc, mam jeszcze jedno pytanie. Znalazłam informacje na temat dodatku skorek wieprzowych, czy cel, obrobka beda zblizone? z gory dziekuje
  4. Dziekuje za odpowiedzi, ale czy macie moze wiecej informacji na temat celu dodawania tych skorek?
  5. Witam, czy ma ktos moze jakies informacje na temat dodatku skórek drobiowych do kiełbas drobnorozdrobnionych- oczywiście chodzi o kiełbasy drobiowe. Potrzebuje tych informacji do szkoly a w ksiazce niestety tego nie ma:( z gory dziekuje!!!
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.