Skocz do zawartości

Muzykus

Użytkownicy
  • Postów

    9
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Miejscowość
    Lublin

Osiągnięcia Muzykus

Rekrut

Rekrut (2/14)

  • Pierwszy post
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. W firmie, w której przepracowałem prawie ćwierć wieku, też tak robili i mało tego podobnie parzyli wodę na herbatę. Jednak ja wolę metody tradycyjne.
  2. Masz Kolego Dziadku Rację! Będę zwracał uwagę na nazewnictwo. Jeszcze raz dziękuję, a o urazie nie może być mowy, Wasze uwagi przyjmuję z pokorą, bo prowadzą do pysznego celu. Pozdrawiam Muzykus.
  3. Ufff...... udało się. Dzięki Waszym recepturom zrobiłem całkiem smaczną wędlinkę. Jest koloru ciemnego, bo takiego ciemnego mięska użyłem - dokładnie świnki. Ma bardzo mało tłuszczu (praktycznie nie ma go wcale). Kochani zadymiacze - wielkie dzięki.!
  4. Wielkie dzięki za podpowiedź. Już się mięsko pekluje, zobaczymy jak wyjdzie. Pewnie jak mi się uda to sie pochwalę na forum. Muzykus
  5. Witajcie Zadymiacze! Nareszcie znalazłem to forum. Jestem zadymiaczem - amatorem - jak na razie, i mam pytanko: Czy przed włożeniem wsadu do szynkowarki, należy szczelnie go owinąć jakąś folią? Czy może być to rękaw do pieczenia, czy trzeba kupować coś specjalistycznego? Będę wdzięczny za podpowiedź. Pozdrawiam Muzykus
  6. Muzykus

    Masarskie pozdrowienie

    Tak - "czuj dym" jest dobre, a wrogom i prześmiewcom naszego hobby: "a dym Ci w oko"
  7. Szczepciu zrobił to specjalnie, żeby nas zdenerwować. To powinno być karalne, na widok zdjęcia, zaśliniłem całą klawiaturę!
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.