Skocz do zawartości

sebazdziebko

Użytkownicy
  • Postów

    8
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Miejscowość
    Ostrów Wielkopolski

Ostatnie wizyty

Blok z ostatnimi odwiedzającymi dany profil jest wyłączony i nie jest wyświetlany użytkownikom.

Osiągnięcia sebazdziebko

Rekrut

Rekrut (2/14)

  • Pierwszy post
  • Pierwsza rozmowa
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Czyli legalnie takiej działalności nie da się otworzyć?
  2. Podpinam się pod temat.Jak to wygląda formalnie?
  3. Ja bym chcial u siebie prowadzić uboj. Orientujesz się może jak wtedy wyglada sprawa?
  4. A musieli zakładać działalność gospodarczą?A jakieś wymogi sanitarne stawiają jeśli dokonuje się uboju w swoim własnym przydomowym warsztacie?
  5. Chodzi mi o to czy oprócz kursu ubojowca muszę mieć odbyta 3 miesięczna praktykę na tym stanowisku?
  6. Witam. Ubojem domowym zajmuje się ok 10 lat.W zakładzie w którym się uczyłem i pracowałem jeszcze 2 lata po szkole mieliśmy swój uboj. Teraz pracuje w masarni bez uboju. Nie mam żadnych kursów ubojowca.
  7. Kurok syn Jarka nie mogę wysłać do ciebie pw
  8. Witam. Czy ktoś z was prowadzi działalność związana z ubojem gospodarczym. Jakie wymogi trzeba spełnić do prowadzenia takiej dzialanosci
  9. sebazdziebko

    Orczyk

    Chce zrobić sobie rozpieracz ale nie wiem jaka szerokość będzie najlepsza?
  10. Czy przeterminowana o 3 miesiące peklosól nadaje się do zapeklowania szynek?
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.