Skocz do zawartości

strudel

Użytkownicy
  • Postów

    17
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

O strudel

  • Urodziny 07.04.1971

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Miejscowość
    warszawa
  • Zainteresowania
    ciastkarstwo

Osiągnięcia strudel

Rekrut

Rekrut (2/14)

  • Pierwszy post
  • Współpracownik Unikat
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. dziękuję wszystkim za podpowiedzi teraz nic innego nie pozostaje jak nabyć mąkę u piekarza i do przodu :lol: :thumbsup: oczywiście pochwale się wynikami ...ale to będzie za jakieś dwa tygodnie bo teraz na wyjazdach jestem :wink:
  2. gratulacje a czy jest gdzieś o tym do poczytania ? czy zgłosić się do Beny na PW ? bo domowy chlebek na zakwasie też mnie kusi :thumbsup:
  3. a kiedy robiłeś swoją pierwszą kiełbaske ? jest takie przysłowie "zapomniał wół jak..." ... ja rozumiem stres kolegi,osobiście dłłłługo nie śpie i notatki przeglądam przed peklowaniem i jeszcze dzień po :grin: ale jak narazie w 90% było ok. :thumbsup: Marcel dasz rade !!! a na marginesie to polecam wizytę w SDM
  4. 45 strudel
  5. około 2 tygodnie "dojrzewa"
  6. strudel

    NADZIEWARKA

    luz na tłoku to taka konstrukcja ma od nowości .pracowałem ostatnio na takiej -pożyczanej- jedyne co można zakwestionować to cene :wink: bo to urządzenie używane jak by nie patrzeć :grin:
  7. lub przemalować obficie wodą przed włożeniem do pieca
  8. ciekawe wersje dawniej coś podobnego nazywano papataczem a wykonanie było mniej finezyjne jak się pokusze o wykonanie to fotki wstawie :wink: Moja wersja będzie z makiem od makowca
  9. nie Twoja pierwsza i pewnie nie jedyna ... u mnie olej jadalny rozwiązał problem i maszynka działa do dzisiejszego dnia. a czyczczenie wewnątrz zrobił bym słoninką która i tak zostaje :wink:
  10. zamówie takie na próbę jak cena rozsądna to może i warto nie zapomne i o opini mojej mimo że ja nowicjusz w branży
  11. strudel

    02-2010

    Motyl Ty jako bardziej doświadczony wykorzystałeś czas na inne "co inne" a jak człek zielony wpadł to czas był się dowiedzieć od podstaw zasad i schematów Np: jak mnie kaszanka mało interesowała to dopytałem papli o szyneczke w wolnym czasie ...a było takiego troszke :lol: :grin: wnuczek aleś dosłowny z tym linkiem :grin:
  12. po zakupach daj znać czy warto tam jechać czy moze lepiej poczekać na paczuszke wysłaną z np : bielska chodzi mi o wybór i ceny
  13. strudel

    02-2010

    Witam Kiełbasa z konia była ciekawym i smacznym dodatkiem do całości kursu :shock: Podziękowania Panowie za kawał dobrej roboty przy zorganizowaniu tego przedsięwzięcia. Teraz zostaje zabrać się za organizowanie swojego warsztaciku i do pracy co by zapał po wizycie u Was nie wystygł :wink:
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.