pierwsze doświadczenia z szynkami :blush:
1. surowe przed wędzeniem
http://images46.fotosik.pl/270/212180d727d26b3b.jpg
2. po wędzeniu
http://images40.fotosik.pl/267/bef34a9083cf70c5.jpg
3. wygląd ogólny
http://images39.fotosik.pl/267/742c7ddc224a0ed4.jpg
4. przekrój
http://images44.fotosik.pl/271/d450fd858b894309.jpg
W smaku rewelacyjne, nie są przesolone, ani niedosolone, bo o to się martwiłem,
od dzisiaj pewnie będę jadł na śniadanie szynkę, na obiad szynkę i na kolacje szynkę :lol: :lol: :lol:
bardzo dawno nie jadłem szyneczki,
tu nie ma takich produktów, mało tego ludzie nie znają słowa szynka (po angielsku -ham, w suahili nie ma odpowiednika, najczęściej do angielskiego słowa dodają na końcu "u", więc będzie "hamu")
Nad wyglądem produktu się nie zastanawiałem, skupiłem się na procesie obróbki,
pozdrawiam