Skocz do zawartości

TUŃCZYK

Użytkownicy
  • Postów

    3
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Miejscowość
    mazowieckie
  • Zainteresowania
    historia motoryzacji

Osiągnięcia TUŃCZYK

Nowicjusz

Nowicjusz (1/14)

  • Pierwszy post
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. TUŃCZYK

    04-2010

    Serdeczne dzięki za przekazaną wiedze na kursie nr.04 w Zrębicach i wielki ukłon w stronę prowadzących Andrzeja i Pawła oraz właściciela FOLWARKU. Jak się ogarnę z robotą bo mamy w firmie pożar bur...lu :shock: to wrzucę foty z kursu. Pozdrawiam wszystkich UCZESTNIKÓW. RAFAŁ.
  2. Witam forumowiczów. No gratulację arkadiusz, też obecnie jestem na etapie szykowania pom.gospodarczego w piwnicy kafelki na ścianie już są,dziś zakupiłem ogrzewacz wody,szafka pod zlew się robi. Generalnie mam tam szykować imprezki bo jestem kucharzem ,ale się zapisałem na kurs SDM i mięsko też tam będe szykował. Arkadiusz mogę liczyć w przyszłosci na twe wsparcie ? też jestem z GM. Trzymam kciuki i życzę smaczność... :lol:
  3. Witam forumowiczów. lolo1976 jeśli mogę coś podpowiedzieć nawiązując do dyskusji, na codzień pracuję w gastronomi i mam kontakt z podobnymi przepisami,proponuję abyś wybrał się do właściwego sobie sanepidu, najprędzej będzie to powiatowa stacja gdzieś w okolicy i tam zasięgnął języka w swojej sprawie. Jak spotkasz jakieś młode miłe panie to można się poza firmą dogadać i napiszę pani mgr. wszystko co potrzeba nawet HACCP chociaż można gotowy na allegro kupić. Lecz na pewno panie z powiatowej stacji mają obowiązek udzielić info. na temat :jakie pomieszczenia, jak wykończone,ilość tych pomieszczeń oraz ich przeznaczenie, ilość i umieszczenie punktów sanitarnych. Będzie na pewno łatwiej jak określisz w dokumentach że półtuszę kupujesz od ubojni to zawsze jeden kłopot mniej :rolleyes: Życzę powodzenia i trzymam kciuki za biznes :wink:
  4. TUŃCZYK

    Przywitanie

    Serdecznie witam wszystkich forumowiczów, nareszcie się zarejestrowałem na forum które regularnie czytuję :smile: , zamierzam się wybrać na kurs SDM 4 edycji ponieważ w planach jest budowa wędzarni. Gotowanie to moja codzienność ,jestem kucharzem a kurs SDM poszerzy moją wiedzę praktyczną i teoretyczną w kwestii własnych wyrobów masarskich. Ukłony dla moderatorów, a w szczególności dla abratka jesteśmy z tej samej mieściny . Raz jeszcze pozdrawiam obecnych i nowych użytkowników tego portalu jest FANTASTYCZNY :lol:
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.