Skocz do zawartości

snajper_87

Użytkownicy
  • Postów

    8
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Miejscowość
    łopole

Osiągnięcia snajper_87

Rekrut

Rekrut (2/14)

  • Pierwszy post
  • Pierwsza rozmowa
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. na wedzonki tak jak wyżej wymieniłem [ Dodano: Nie 18 Lip, 2010 20:03 ] a i jeszcze chcialem sie zapytac co z tymm wyciekiem podczas peklowania mam zrobic zostawic czy wylac
  2. Witam wszystkich forumowiczów Panowie i panie otóz mam pytanie pekluje 18 kg mięsa wtym większość czynki 3 karczki i 4 boczkii pekluje na sucho 200gram peklosoli na 10kg mięsa natarłem odrazu pieprzem tak zawsze robie ale mam pytanie jakich przypraw użyć [ Dodano: Nie 18 Lip, 2010 19:32 ] i kiedy dodac przypraw w jakim czasie i kiedy dodac czosnek
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.