Skocz do zawartości

GastroSilesia

Użytkownicy
  • Postów

    9
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Miejscowość
    Polska

Osiągnięcia GastroSilesia

Rekrut

Rekrut (2/14)

  • Pierwszy post
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Zgadzam sie z poprzednimi opiniami,rura ocynkowana nie jest wskazana do budowy wędzarni,zdecydowanie lepiej byłoby użyć blachy.
  2. Najlepsza szynka jest z ogonówki,schabu i boczku,moim zdaniem dobrze przyrządzona ma niepowtarzalny smak.
  3. Zależy jaką kiełbasą. Jeżeli np jest to krakowska to ja zawsze parzę po wędzeniu.
  4. W zasadzie to wszystko jest na forum,ale powinieneś napisać więcej szczegółów odnośnie swojej przyszłej masarni. Pamiętaj,że warto zainwestować w dobry i sprawdzony sprzęt niz potem żałować.
  5. Jeżeli to Twój pierwszy wyrób to stosuj się do instrukcji,jeśli już parzyłeś to możesz ponownie wędzic kiełbasę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.