Skocz do zawartości

Tsosna

Użytkownicy
  • Postów

    439
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

O Tsosna

  • Urodziny 16.12.1966

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Miejscowość
    Michałowo
  • Kącik kuchenny
    http://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12683-tsosna/

Ostatnie wizyty

Blok z ostatnimi odwiedzającymi dany profil jest wyłączony i nie jest wyświetlany użytkownikom.

Osiągnięcia Tsosna

Doświadczony

Doświadczony (10/14)

  • Przyjazny Unikat
  • Pierwszy post
  • Współpracownik Unikat
  • Pierwsza rozmowa
  • Pierwszy tydzień za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Tsosna

    Dowcipy

    No takie ogóreczki to mają MOC !!!
  2. Tsosna

    Dowcipy

  3. Tsosna

    Dowcipy

    Ja widzę
  4. Tsosna

    Tsosna - wyroby

    Ładna, masz przekrój? przekrój dam jak przekroję na razie czekam
  5. Tsosna

    Tsosna - wyroby

    trochę krakowskiej natrzaskałem
  6. Tsosna

    Dowcipy

  7. Tsosna

    Dowcipy

    to były czasy
  8. Tsosna

    Dowcipy

    proszę o przepis
  9. dzięki za rady
  10. Właśnie produkuję ten salceson Mam pytanie Ile czasu wytrzyma w lodówce zapakowany próżniowo?
  11. dziękuję za pomoc, już wszystko jasne
  12. czyli lepiej bez skóry, tłuszczu i odparzać, zamiast podpiekać
  13. Przymierzam się do zrobienia kiełbasy drobiowej wędzonej w jelitach wiankowych wołowych. W skład wejdą same ćwiartki i piersi z kurczaka, może też i skóra. Czy mogę ją tylko podpiec do 72°, czy też nie podpiekać, a raczej ją odparzyć? Na co zwrócić uwagę przy drobiowej?
  14. Tsosna

    Ambrozje rarytasika

    :clap:
  15. Tsosna

    Ambrozje rarytasika

    a dlaczego "pocztowy" ?
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.