Na kursie zostało wykonanych sporo zdjęć dokumentujących prace wykładowców i kursantów.
Proponuję, abyśmy wspólnie przedstawili fotorelacje z wykonania poszczególnych wędlin dojrzewających. Ja podejmuję się do zestawienia zdjęć w porządku chronologicznym i ewentualnego wstawienia krótkiego opisu, co przedstawia zdjęcie. Koledzy Kursanci i Wykładowcy - wpisujmy informacje, które jeszcze pamiętamy lub mamy zanotowane. Myślę, że gdy będą zdjęcia i jakieś, chociaż szczątkowe opisy, to Koledze Grzegorzowi565 łatwiej będzie dokonać korekt tekstów i wstawić dodatkowe rozwinięcia tematów.
Nie mam pomysłu, gdzie te fotorelacje będą umieszczone, ale do czasu ich ukończenia możemy w tym temacie wspólnie je redagować.
Na początek proponuję:
Kiełbasa ścinkowa – fotorelacja z kursu w Łazach – luty 2012 (praca zbiorowa).
Zdjęcia będę wklejał sukcesywnie.
Proszę wpisywać następne tytuły fotorelacji.
Do dzieła Koledzy!