Skocz do zawartości

klodek4

Użytkownicy
  • Postów

    210
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

O klodek4

  • Urodziny 08.07.1965

Kontakt

  • strona WWW
    http://www.talleresdeklod.es

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Miejscowość
    elda/alicante-hiszpania
  • Zainteresowania
    malarstwo, renowacja i konserwacja antyków

Ostatnie wizyty

Blok z ostatnimi odwiedzającymi dany profil jest wyłączony i nie jest wyświetlany użytkownikom.

Osiągnięcia klodek4

Stały uczestnik

Stały uczestnik (8/14)

  • Pierwszy post
  • Współpracownik Unikat
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Człowieku, zaśliniłem się!!!! Enviado desde mi SM-G357FZ mediante Tapatalk
  2. Ja tu ciężko pracuję ???????????? Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka
  3. To fakt potwierdzony w tej chwili przez trzy moje alumnas/uczennice które teraz są w pracowni ze mną. Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka
  4. Widzisz alioli to tak jak krecony w domu majonez, w zależności od dodanych proporcji i składników inaczej smakuje, do krewetek pierwsza klasa a do ryżu - pierwszy raz słyszę. Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka
  5. Nie wiem czy Klodek był na wyspie Tabarca w miejscu gdzie to danie jest w menu głównym tamtejszych restauracji. Ja byłem na Tabarce kilka razy ale niestety czym innym się upajałem a raczej upijałem i nie dane było mi poznać smaku tego ciekawego dania. Tak byłem tam wiele razy ale nie miałem okazji tam jeść choć danie to znam robione raz to z tuńczykiem lub emperadorem, moralla /mieszanka tutejszych rybek/, ñora /papryka słodka suszona/ i dodatkami typu cebula, pomidor i krewetki, mniam [emoji1] [emoji1] Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka
  6. I wcale się nie obrażę jak mnie zaprosisz kiedyś na paelle wzbogaconą Twoimi wyrobami ☺ Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka
  7. W pełni sie zgadzam /sorry za zaśmiecania Twojego tematu /gdyż - ja uważam że robię od czasu do czasu w domu bigos i choć modyfikuje go na wszelkie sposoby nie nazywam tego kapustą z dodatkami. Jeśli spytasz się jakiejkolwiek tutaj gospodyni co robi w niedzielę na obiad to nie powie Ci że robi arroz mixto, nie! odpowie że na obiad będzie robić paelle bez względu co tam trafi a trafia dużo nieortodoksyjnych składników. Kruszynko! Pozdrawiam również serdecznie [emoji1] [emoji1] [emoji1]
  8. A ja wiele razy jadłem paelle z kurczakiem i krewetkami, nazywają to paella mixta, a jak pewnie wiesz nie mieszkam daleko, tutaj jest to popularne, pozdrówka! Wysłane z mojego T1-A21L przy użyciu Tapatalka
  9. A może tę mdłości to od piwa hiszpańskiego [emoji12]
  10. Oj wyszło mu wyszło, miałem przyjemność próbować w niedzielę [emoji108] Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka
  11. Ja natomiast usłyszałem [emoji12] [emoji1] [emoji106] Enviado desde mi SM-G357FZ mediante Tapatalk
  12. A robiłeś kiedyś "pulpo a la gallego "?????? Enviado desde mi SM-G357FZ mediante Tapatalk
  13. No bardzo fajne te przepisy, enhorabuena!!!
  14. klodek4

    Receptury

    Super sprawa!!![emoji106]
  15. klodek4

    Inne kuchenne potyczki

    Pieczone jak ziemniaczki są też pyszne, w Hiszpanii są bardzo popularne.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.