Skocz do zawartości

mati31

Użytkownicy
  • Postów

    54
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Miejscowość
    Puck

Osiągnięcia mati31

Wpółtwórca

Wpółtwórca (5/14)

  • Pierwszy post
  • Współpracownik Unikat
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. mati31

    Życzenia Świąteczne

    Zdrowych i pogodnych Świąt dla wszystkich
  2. Piękny boczek można prosić o wstawienie przepisu na ten boczus :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
  3. Elu a skąd masz taki piękny znaczek?? Ja tez bym taki chciał
  4. mati31

    Życzenia na Nowy Rok

    najlepszego w nowym roku :clap: :clap: :clap: :clap:
  5. Szampańskiej Zabawy Sylwestrowej i Szczęśliwego Nowego Roku wszystkim Zadymiaczką i Zadymiaczą
  6. Staropolskim obyczajem gdy w Wigilię gwiazdka wstaje Nowy Rok zaś cyfrę zmienia, wszyscy wszystkim ślą życzenia. Przy tej pięknej sposobności i ja życzę wam radości aby wszystko się zdarzyło z roku na rok lepiej było!
  7. Ja zrobiłem na whisky bo lubię i mam w domu przeważnie :grin: :grin:
  8. Kaziu twoje śledzie po skandynawsku zrobiły taką furorę ze chyba nie dotrwają do wigilii :grin: Moja zona sie do nich przyssała i nie możne się oderwać :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :grin: Pozdrawiam
  9. Ja tylko tak napisałem bo sie tego spodziewam ze ta pomoc sie zkonczy ma drugą córkę która omija to wszystko szerokim łukiem.
  10. Ale ta młodzież to sie garnie do tej roboty hehe :grin: :grin: Moja córka tez mi pomaga zawsze Pozdrawiam
  11. a gzie kopiłeś w takiej cenie 13,95zł/kg :question: :question: :?:
  12. Moja pierwsza Polędwica suszona a`la parmeńska :thumbsup: :thumbsup: :lol: :lol:
  13. sokoz, no i tak właśnie zrobię mam akurat dwa nożne do swojej maszynki :clap: :clap: misiek.b, Szynkowa prima-sort :clap: :clap: :clap:
  14. Kupiłem szarpak do zelmera nr:8 trzy fasolki wycięte. Tez myślałem ze większe kawałki z tego szarpaka będą. No ale z trzech batonów fi 100 został tylko jeden to chyba wszystkim smakuje :lol: :lol:
  15. Mięso I kl zmieliłem na szarpaku a III kl na sitku 5 mm dwa razy. Korzystałem z przepisu Szczepana W smaku jest bardzo dobra :thumbsup: :clap:
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.