Skocz do zawartości

sebu998

Użytkownicy
  • Postów

    2
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Miejscowość
    kielce

Osiągnięcia sebu998

Nowicjusz

Nowicjusz (1/14)

  • Pierwszy post
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Dzięki za rade . Jutro jak tylko skończę zmianę , zrobię jak radzicie .
  2. Odświeżę temat . kilka dni temu zapeklowałem szynki w glinianej beczułce . Wszystko było ok ,do wczoraj. Mięso a właściwie zalewa zaczeła łapać nalot na wierzchu ,taki biały ,no i zapach się popsuł . Szybko wylałem i wypukałem szynki . Mięsko nie śmierdzi ,ale czy będzie się nadawało do wędzenia ? . Jak się doszukałem to wina była po mojej stronie , temp troche za wysoka i jeden kawał szynki troche się wydostał na powierzchnię zalewy . Jesli możecie podpowiedzieć co robić będę wdzięczny . Nie chcę zrobić maniany ,a z drugiej strony żal trochę wyrzucić .
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.