Witam Szanowną Brać. Mam dość nietypowe pytanie a raczej może prośbę o jakąś pomoc... Wędzę już parę lat i nie ukrywam, że mi to wychodzi i zawsze wędlinka jest bardzo smaczna. W związku z tym każdy kto ją spróbuje od razu woła " Jak tylko będziesz wędził kolejny raz ja też chce !!!!" no i coraz częściej i więcej takich osób się trafia bo ten powie temu a to da spróbować i " ale super ja też chce !".... moje pytanie jest tak na prawdę banalne - jakie ceny ustalić za taką wędlinę której tak na prawdę nie da się kupić w żadnym sklepie ??? Kiedyś wędziłem też za kasę to wędząc 30 kg mięsa ( różne wędliny - boczek, rolada, szynka, baleron, polędwiczki, żeberka, ogonówka) zostało mi 160 zł... myślę ze to trochę mało a pracy od początku do końca sporo jest przy tym i oczywiście dużo czasu.... Proszę o jakieś porady może własne spostrzeżenia w tym temacie. Z góry bardzo dziękuje Wszystkim i serdecznie pozdrawiam. Niech dym będzie z Wami !