Skocz do zawartości

grzes80

Użytkownicy
  • Postów

    60
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

O grzes80

  • Urodziny 21.11.1980

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Miejscowość
    Pelnik

Osiągnięcia grzes80

Wpółtwórca

Wpółtwórca (5/14)

  • Pierwszy post
  • Współpracownik Unikat
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Ja jako amator też nadziewam w przeddzień wędzenia gdzieś tak 22 tylko rozwieszam na kijach w piwnicy i jest ok piwnice mam chłodną,pozdrawiam
  2. zelmer 5 alfa 8
  3. 50-60 stopni 40min osuszanie i 3godz wędzenia i jest ok,pzdrawiam t-800 p/s niedługo t-5
  4. A ja wędze od 2,5 do 3godzin i nie parze i terz jest smaczna,pozdrawiam
  5. a przepisik na tą krakowską da?????????????????
  6. filet z okonia ziemniaczki i suróweczka
  7. trzymj się i powodzenia
  8. zaglądający na forum
  9. no fajny sprzęcior :clap:
  10. ja tez mam bez tej tulejki plastikowej i jest ok
  11. no może i tak jak mówisz
  12. gontek no tu akurat masz racje że chodzi o zdrowie ale po co robić słaba atmosferę na forum?
  13. No to sorki jak zdrówko nie pozwala to trzeba łuparke a w tym ci nie pomoge
  14. kup sobie fiskarsa x 27 i ogień mówiłeś że porąbałeś 150m przez 10lat?ja co rok łupie 30-40m od 2002roku buk ,dab
  15. Ludzie ale macie problem. :hmm:
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.