Skocz do zawartości

t_zg

Użytkownicy
  • Postów

    75
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Miejscowość
    Polska

Osiągnięcia t_zg

Entuzjasta

Entuzjasta (6/14)

  • Pierwszy post
  • Współpracownik Unikat
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Ato moj tegoroczny zakup. 55 Euro z przesyłką. Dodatkowo musiałem zaopatrzyć się w mechanizm obrotowy ( kupiłem taki na USB pod powerbank ). Jeszcze nie testowany, przymierzam się na majówkę...właśnie zastanawiałem się nad kurczakiem + szaszłyki pozdrawiam
  2. Witam czy aplikacja zostala usunieta ze sklepu google? Probowalem sobie zainstalowac na nowym telefonie i niestety nie ma
  3. Tier dzieki za rady odnosnie sosow. Dzisiaj robilem ten co mial bialy nalot ale wyszedl OK. Nie smierdzi ani nic. Zrobilem mix carolina reaper, red habanero, czosnek i sporo pomidorow...szczerze to i tak dla ludzi nieodpornych niezjadliwe. Nawet ja sie gotowalem pare dobrych minut http://uploads.tapatalk-cdn.com/20161015/047c735f44158b6e31e0a0b6c251bc11.jpg http://uploads.tapatalk-cdn.com/20161015/9691b75503f4b093a62d0f0af23c5f59.jpg Wczorsj pomielilem i kisze kolejne 3 porcje http://uploads.tapatalk-cdn.com/20161015/5953b7fd9b738d7a4bd9e2b855f9c365.jpg Mysle ze zolte pojda na sos z mango, chocolate z pieczona papryka a pomaranczowe nie mam pojecia. Myslalrm nad pomarancza wlasnie i zrobieniem na slodko. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Pozdrawiam Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
  4. http://uploads.tapatalk-cdn.com/20161015/5e1368636c3433de71e1cbef10a0a79d.jpg http://uploads.tapatalk-cdn.com/20161015/10aff7b32a48381bc4f225e386281c0c.jpg http://uploads.tapatalk-cdn.com/20161015/681443f0c70dac2ae1f10929bd98db1b.jpg Kilka fot z moich zbiorow z tego roku. Jeszcze bardzo duzo na krzakach zostalo. Na foto jeszcze nie ma dporo odmian jak np czekoladek jolokii i habanero. Zebralem na oko z dobre 3-4 kg w tym roku, z 2 kg jeszcze na krzakach Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
  5. Ok zobacze co bedzie za 2-3 dni. Zrobie foto i wysle. A calosc tego mozna zamieszac? Czy tylko to z gory sciagnac i zostawic dalej? Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
  6. http://uploads.tapatalk-cdn.com/20161011/f9b6c1f7777ed26dbf3ee0383ef7afd8.jpg http://uploads.tapatalk-cdn.com/20161011/c4b8ac09195324a3b0e803e77c67725e.jpg http://uploads.tapatalk-cdn.com/20161011/7c401138c6ed4b435422b8b9ecae3cfd.jpg Prosze jeszcze raz o fachowe oko. Czy ten bialy nalot na gorze to tak ma byc? Obawiam sie ze cos sie z tym niedobrego dzieje. Stoi od piatku bodajze. Dalem tak jak mowiliscie cukier, przykryte szmatka i temp pokojowa. Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
  7. Ok to dzisiaj blenduje kolejne . Dzieki za odpowiedz. Musze popatrzyc tez na krzaki na ogrodzie bo sporo niedojrzalych jeszcze a pogoda juz raczej lepsza nie bedzie. Najlepiej wykopac, w donice i do domu? Zimujecie krzaki niektore, czy raczej wszystko na poczatku roku od nowa? Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
  8. http://uploads.tapatalk-cdn.com/20161008/5b6cfb6df99f9d9328ace0ecdf30070d.jpg Nastawilem wczorsj czerwony sos ( carolima reaper i dla zalagodzenia mocy czerwone habanero ???????? ). Robie sos pierwszy raz w zyciu. Pytanie do kolegow i kolezanek bardzoej doswiadczonych. Czy konsystencja tego jest dobra? Nie wiem czy widac to na zalaczonym zdjeciu, ale wyglada to tak, jakby zblendowana papka die "rozwarstwiala", czy jak to nazwac. Pozdrawiam Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
  9. Roger odnosnie ostrosci to spokojnie, bo wiem jakiego to ma powera. Mam tez carolina reaper i wczoraj pol wkroilem do chinskiego zarcia... niezjadliwe dla rodzinki poza mna, chocisz nie ukrywam ze sie spocilem. Tire gdybys jeszcze plus minus powiedzial ile tego cukru sypac? Na oko? Odstawiam przykryte szmatka to pamietam mowiles. Lodowka czy temp pokojowa? Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
  10. Ponawiam prosbe:) pozdrawiam i milego dnia wszystkim zycze Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
  11. Drugi zbior za mna i znowu zastanaeianie sie co zrobic. Chyba dzisiaj jakis sos ogarne, zolty i czerwony. Pierwszy raz bede robil wiec mam nadziejr ze pare miesiecy pielegnacji roslinek nie pojdzie na marne Tier bardzo prosze Cie krok po kroku jeszcze raz jak to zrobic, mniej wiecej jakie proporcje itd. Troche szkoda mi zmarnowac tych papryk. Z gory dziekuje P.s. wie ktos co to za odmiana? Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
  12. http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160912/ba44d0132ba463bba965e3d8948173c7.jpg Dzisiaj kilka sztukcposzlo z nadzieniem w oliwe. Zobaczymy jak wyjdzie bocpierwszy raz robilem. Niestety tak nie do konca pozapelniane sloiki bo wiekszych sztuk do nadzienia nie mialem juz. Jutro troche w ocet idzie plus sprobuje sos robic. Po scieciu d9jrzalych sztuk przy tej pogodzie reszta na krzakach dojrzewa w bardzo szybkim tempie. Na weekend kolejny zbior Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
  13. Tez takie mialem, ale krzaki byly tez filetowe. Czekalem i ladnie sie na czerwony kolor zrobily, ale moze odmiana inna. Papryczki wygladaja identycznie Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
  14. Jeszcze pytanie odnosnie robienia sosu. Po zmiksowaniu tego sloik mam zakrecic? Czy jak to ma wygladac? Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
  15. Suszylem takie male czerwone, nie ma ich na zdjeciu. Habanero czy tych innych troche mi szkoda na suszenie. Poswiece pare i sprobuje zrobic sos. Dzieki za podpowiedzi. Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.