Wyrób przyzwoity. Miałem na myśli to, że nic w tym zdrowego jak kurczaki są pędzone różnymi ciekawostkami, lepiej w ramach diety, spożywać inne chude mięsa. Taka trochę analogia do łososia, też niby zdrowy: /topic/10957-ca%C5%82a-prawda-o-rybach/ głownie o to chodzi,ze jest to 100% kurczaka a nie skorki z kurczaka z wieprzowina,oczywisic ,zeby bylo zdrowe musial bym tego kuraka sam na ryzu chyba wychodowac. Ale czlowiek juz i tak do syfu przyzwyczajony..nawet w powietrzu... wiec teraz to nie kwestia czy chemia w tym jest a raczej ile w tym jest. Kurczak byl kupiony na farmie gdzie kury sa niby free range.. ostatecznie wyrob drobiowy,jak byc powinno ,smak dobry,nie rozpadl sie( mialem tu watpliwosci jak sie bedzie zachowywac drob bez wp :P) A tak pomyslane jeszcze przez chwile ze nawet jak bym wlasne warzywa chodowal to ziemia tez nie wiadomo co w sobie ma hehe