Skocz do zawartości

1smakosz

Użytkownicy
  • Postów

    3
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Miejscowość
    Starogard Gdański

Osiągnięcia 1smakosz

Rekrut

Rekrut (2/14)

  • Pierwszy post
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą
  • Pierwsza rozmowa

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. witam. buduję wędzarnie do zasilania chcę użyć gazu. jaki palnik mam zastosowac?
  2. 1smakosz

    Wędzenie

    Czym trzeba posmarowac mięso przed wędzeniem aby dostało "ładny" kolor?
  3. 1smakosz

    Peklowanie

    Czy po 14 dniach mokrego peklowania, po wyciągnięciu z solanki trzeba opłukać peklowane mięso i je wysuszyć przed wędzeniem?
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.