Skocz do zawartości
Pamiętajcie, że z naszego forum możecie korzystać bezpłatnie tylko dzięki temu, iż kilkadziesiąt osób klika w reklamy. Może już czas abyś do nich dołączył?

kazu

Użytkownicy
  • Postów

    1 551
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

O kazu

  • Urodziny 11.09.1972

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Miejscowość
    Miodosytnia Kielecka

Ostatnie wizyty

380 wyświetleń profilu

Osiągnięcia kazu

  1. Przecież można ućyć zmywarki....
  2. kazu

    Mój chleb

    Staram się regularnie co najmniej raz na tydzień piec takie chlebki. Jest to tzw. Vermont Bread wg Hammelmana. Polecam !
  3. Bardzo dziękuję !! Wasze zdrowie !
  4. Nie daję soli wcale, tyko pasteryzacja.
  5. Maxell sto lat !!
  6. kazu

    Robimy szynkę z kością

    +3
  7. kazu

    Radek robi.....

    Sorki pomyłka
  8. kazu

    Znalezisko

    Dobra namówiłeś mnie spróbuję ale najpierw uruchomię maszynkę do mięsa. Mam nadzieję że jako mieszałka do kiełbasy tez to zadział ?
  9. kazu

    Znalezisko

    Szatkownicy to raczej nie będę używał, kapuchy nie kisze więc poleży sobie. Co innego młynek może uda się go przystosować do mielenia słodu na piwo
  10. kazu

    Znalezisko

    A można to żeliwo wsadzić do zmywarki i umyć/ Oceniam że około 20 lat leżało nieużywane w piwnicy. a rok produkcji to 1980
  11. kazu

    Znalezisko

    Witajcie W ostania sobotę znalazłem w loszku kilka fantów między innymi takie cudo jak Predom-Mesko AL2-1 wraz zszatkownicą, młynkiem do kawy, wyciskarką do soków, i misami do ciast. Niestety maszynka do mięsa jest niekompletna jest tylko jedno zardzewiałe sitko z kwadratowymi dziurami oraz korpus i ślimak. Da się gdzieś dokupić brakujące elementy i czy w ogóle ma to sens ? Napęd działa bez zarzutu. Czy za pomocą tego ustrojstwa da się wymieszać kilka kilogramów farszu do kiełbasy?
  12. eby nie było na słodko też robiłem ale tego nie zostało
  13. Święta święta i po świętach Sopocka, boczuś, jałowcowa, szyneczka i baleronik dobrze, że dużo zostało będzie co zjeść
  14. U mnie też świątecznie - biała do parzenia, prawie jak jałowcowa podpiekana a będą i wędzonki
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.