Skocz do zawartości

Adam z mazur

Użytkownicy
  • Postów

    11
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

O Adam z mazur

  • Urodziny 12.02.1985

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Miejscowość
    Jeże

Ostatnie wizyty

94 wyświetleń profilu

Osiągnięcia Adam z mazur

Uczeń

Uczeń (3/14)

  • Pierwszy post
  • Współpracownik Unikat
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Adam z mazur

    ratunku!

    ok dzięki wielkie
  2. Adam z mazur

    ratunku!

    generalnie ma plastikowe wiadro owalne gdzie fajnie wcodzi wzystko ale mimo wszystko roztwór nie przykrywa dzizes zapomniałwem 1kg/10litry
  3. Adam z mazur

    ratunku!

    pekluje właśnie 5.25 kg mięsa metodą mokrą z tabeli Dziatka 200g soli na 2.1 litra wody ale mi nie przykryło mięsa. i teraz ważne pytanie dolewam zimnej wody do przykrycia mięsa bo soli jest na 5.25 kg? czy taki sam roztwór woda/peklosola? dzięki za szybką odpowiedz
  4. istotna uwaga!! aż wstyd że sam na to nie wpadłem :/
  5. Witam serdecznie. jak w temacie. czy moge na tym samym wkładzie wedzić wieprzowine z drobiem? oczywiście pilnując odpowiednie czas wsadu dla poszczególnych elementów. bardziej mi chodzi czy temperatura wędzenia dla np szynki będzie taka sama jak dla podudzia drobiowego. generalnie czytam czytam i jeszcze raz czytam
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.