Skocz do zawartości

djpaul40

Użytkownicy
  • Postów

    4
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Miejscowość
    Suwałki

Osiągnięcia djpaul40

Nowicjusz

Nowicjusz (1/14)

  • Pierwszy post
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Czyli lepiej (zdrowiej), że CYNOWANE a nie "cynkowane" tak?
  2. A czy może być zamiast czarnej blachy do pieczenia w piekarniku taka srebrna blacha do pieczenia coś miej więcej taka Ładniej wygląda niż czarna hehehttp://www.inmet.pl/sites/default/files/blach%20wysoka%2036x25x6%20ocynowana.jpg
  3. Wiem o czarnej , bo dużo czytam, ale myśłałem, że to jakaś inna niż zwykła czarna blacha do pieczenia w piekarniku. Teraz już wiem Dzięki za odpowiedź.
  4. A tak może ucinając głupie tematy zadam pytanko i Szanowne grona speców mi odpowie. Z góry dzięki za odpowiedź. Jeśli mam wędzarnie drewnianą z DG i grzałką i chciałbym na dół dać trochę blachy dla bezpieczeństwa pomiędzy dołem z drewna a grzałką i trochę na boki tak do 20 cm w górę to czy mogę użyć zwykłych blach do pieczenia, a nie kwasówek czy tam nierdzewek. Taniej wyjdzie kupić taką blachę do pieczenie rozciąć ją, wyprostować i położyć na dnie. Przecież każdy z nas piecze na takich blachach w domu nie wiem np. kurczaka, kiszkę ziemniaczaną itp. Choć wiem, że takie blachy są pewnie ocynkowane. Choć jak patrzyłem w marketach to nawet takie blachy mają atesty PZH hehe Sam już nie wiem. Poradźcie.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.