Skocz do zawartości

Martin122

Użytkownicy
  • Postów

    17
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Miejscowość
    Częstochowa

Osiągnięcia Martin122

Uczeń

Uczeń (3/14)

  • Pierwszy post
  • Współpracownik Unikat
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Martin122

    Redzed robi

    @Redzed, ligawa w kątnicy, ponakłuwać kątnice, czy nie?
  2. Martin122

    Redzed robi

    Dojrzewalnie wołowiny surowej, np na steki po prostu mieso jest sezonowane, nie produkują wedlin.
  3. Martin122

    Redzed robi

    @ Gwizdek TAK ! Czekamy... Mam jeszcze jedno pytanie a propo zaszczepiania pleśni. Jeżeli kupie w sklepie salami pokryte pleśnią to bede mogł skórke w wodzie destylowaniej zamoczyc dodać glukozy i tym spryskać bresaole? Mieso czeka (mam 1 km od siebie ubojnie i dojrzewalnie wołowiny, naprawde dobrej jakości)
  4. Dziki za takie przepisy! Zrobiłem bez kozieradki z duzą ilością czosnku papryki ostrej i koledry zrobilem cienka skore (za cienką) Komu nie dam sprobowac to kazdy chwali, mne tez smakuje obłednie. Został kawałek jeszcze a już drugą nastawiłem
  5. Martin122

    Redzed robi

    Jestem w szoku co wyrabiasz!!! Jesteś mistrzem!!! Wyrazy uznania!!! A teraz pytanie. Czy możesz chociaż skrótowo napisać co użyłeś do budowy komory dojrzewalniczej (jeżeli przegapiłem temat to prosze o link) Chodzi mi o elektronike, nawilżacz mam starą lodówke też tylko nie wiem jak sie za to zabrać z góry dziekuje i pozdrawiam Martin
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.