Skocz do zawartości

Inflatable

Użytkownicy
  • Postów

    6
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Płeć
    Nie podano
  • Miejscowość
    Florida

Osiągnięcia Inflatable

Nowicjusz

Nowicjusz (1/14)

  • Pierwszy post
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Dokladnie ja nigdy nic nie gotuję tylko wendzenie i podpiekanie wodą wyciąga aromaty według mnie 100% wędzone u podpiekanie nie umywa się DO gotowanego i wędzonego to jest moje zdanie karzdy lubi co innego pozdrawiam z dymem i wesołych świąt wszystkimi życzę
  2. Zależy kto co lubi ja wolę dobrze uwendzone i podpieczone a kielbache tłustą i nafaszerowana wodą to w sklepie mogę kupić zależy kto co lubi pozdrawiam Wszystkich))
  3. [Dodano: 07 gru 2017 - 20:51] Muse powiedzieć że dla mnie za mało uwendzone laurka się nie marszczy???????????? w środku są ok
  4. Arkadiusz wielkie dzięki za przepis mieszkam za wielką wodą jak to mówią i nie mam dostępu do kupna słoniny nie sprzedają tego w sklepach serdeczne dzięki
  5. Witam wszystkich z dymem Proszę podajcie jakiś przepis na polędwicy łososiowy wędzona jak robicie krok po kroku wielkie dzięki
  6. [Dodano: 30 lis 2017 - 04:14] Já mam wendzarnie na gas I drzewo plus generator domu zawsze podpiekam w wendzarni wbijam termometr podkrecam kurek do 90 100c I patrze co sie dzieje takie wendzonki są dużo lepsze i mają lepszy aromat poza tym dłużej można przechowywać od pazonych staram się uzyskać od 65 do 70 stopni w środku zawsze wszystko jest soczyste nie ma porównania z pazonym kwestia gustu lubię dym
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.