Skocz do zawartości

DaSza65

Użytkownicy
  • Postów

    2
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Miejscowość
    Warszawa

Osiągnięcia DaSza65

Nowicjusz

Nowicjusz (1/14)

  • Pierwszy post
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Wiem jak są czasami irytujące pytania nowicjuszy, ale trudno od razu zgłębić wszystkie tajniki. Już sporo przeczytałem, ale właśnie jakoś nie mogłem znaleźć tej informacji. Na razie mam mętlik w głowie od nadmiaru informacji - ale najlepszą nauką jest praktyka. Ale dzięki kolego, za szybki odzew.
  2. Będę robił kiełbaski według receptury Dziadka: /topic/14018-porada-nr-1-dla-pocz%C4%85tkuj%C4%85cych-jak-zrobi%C4%87-pierwsz%C4%85-kie%C5%82bas%C4%99/ I nie mogę się doszukać, czy po peklowaniu suchym - trzeba mięso opłukać z mieszanki peklosoli/soli? Intuicja mi podpowiada, że tak - ale wolę się dopytać.
  3. DaSza65

    Przywitanie

    Witam Wszystkich. Odbiła mi kolejna palma (pierwszą są Smarty, kolejną wędkarstwo morskie) i skonstruowałem sobie wędzarnię. Oparta na elementach od wędzarni Borniaka. Pierwsze zadymianie mam za sobą. Na pierwszy dym poszły pstrągi (z Makro) i makrele (z własnego połowu). Radocha wielka. Teraz mam zamiar zadymić kiełbaski i jakieś mięska. Więc szperam po forum i korzystam z wiedzy starszych braci i sióstr. Na razie przez wyszukiwanie, ale tyle tego na forum, że jest w czym wybierać. Pozdrawiam wszystkich i proszę o wyrozumiałość jakby coś nie tak. Darek
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.