Skocz do zawartości

Phazerrro

Użytkownicy
  • Postów

    3
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Płeć
    Nie podano
  • Miejscowość
    Reykjavik

Osiągnięcia Phazerrro

Nowicjusz

Nowicjusz (1/14)

  • Pierwszy post
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Po przekrojeniu kiełbasa ok. kolor,smak i zapach właściwy. Dziś wędziłem przygotowaną przez siebie kiełbasę - odczekam z 2dni i zobaczę. Podziękował za podzielenie się wiedzą i spostrzeżeniami - udanego weekendu
  2. Dzięki za szybką reakcję - jest to kiełbasa "biała surowa" z sklepu. Nie wiem ile peklosoli użyto do jej wytworzenia, ale sytuacja zdarzyła mi się pierwszy raz, a zawszę biorę z tego źródła towar* wędzę i suszę w tym samym miejscu. Zapach jest ok, nie jest śliska - kolor właściwy tylko te kropki psują kompozycje Potraktuje je solanką / wodą z octem - przerzucę w cieplejsze miejsce i zobaczymy co się bezie działo. Jeżeli ktoś ma jeszcze spostrzeżenia - zachęcam
  3. Witam, Jestem świeży tu na forum i wędzę od niedawna. W zasadzie to pierwszy taki przypadek jak na fotce poniżej. Kiełbasa zakładam ,że do wyrzucenia - wie ktoś może jak do tego doszło i co to właściwie jest? ***Jeżeli to nieodpowiedni dział proszę moderatora o przeniesienie do odpowiedniego działu - z góry przepraszam.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.