Skocz do zawartości

Adzius1986

Użytkownicy
  • Postów

    5
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Miejscowość
    Wrocław

Ostatnie wizyty

41 wyświetleń profilu

Osiągnięcia Adzius1986

Rekrut

Rekrut (2/14)

  • Pierwszy post
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą
  • Pierwsza rozmowa

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Moi drodzy wędzę już z 8 lat. Od kilku moich wędzeń skórka kiełbasy po wędzeniu jest bardzo twarda. Dlaczego?
  2. Witajcie. Od ostatniego czasu nurtuje mnie pytanie czy mięso po zmieleniu, przyprawy, czosnek itd. można wymieszać na wolnych obrotach mieszadłem za pomocą wiertarki? Czy ma ktoś doświadczenie w tym temacie?
  3. Bulion gorący? Słyszałem że ma być zimny tak jak woda którą się dodaje.
  4. Panowie i Panie, Wędzę od kilku lat mięsa i kiełbasy ale: 1. Kiełbasa nie ma galaretki i jest taka jakby pieczona a nie krucha. Czy zamiast wody dać bulion?
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.