Lachu Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 21 Lutego 2005 Cześć!! Podaję Wszystkim ponownie super link do golonek http://www.mediaprint.com.pl/?p=kacik_stefana Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1-golonki/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tinca Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 21 Lutego 2005 Potwierdzam, świetna strona aż zgłodniałem. Lachu dzięki za te kilka słów na Oliwce. Cytuj Kocham ludzi........ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1-golonki/#findComment-5 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:Przemek:. Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 15 Maja 2006 No nie wiedziałem że poligrafowie to tacy smakosze.... pewnie tak... Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1-golonki/#findComment-1411 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 30 Września 2006 Chcę zrobić: http://www.wedlinydomowe.pl/articles.php?id=519 i mam dwie golonki które ważą 2,9 kg. po ułożeniu w naczyniu potrzebuję 5 litrów zaprawy peklującej aby mięso przykryć.Czy według przepisu mam dodać normalną dawkę peklosoli (np. 0,085 kg/litr)?Czy po tak krótkim (3 dni) czasie peklowania całość będzie upeklowana do kości?Proszę pomóżcie, bo mój szwagier wyzwał mnie na pojedynek na golonki (kto zrobi lepszą). Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1-golonki/#findComment-4018 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADEK Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 30 Września 2006 Przy tej dawce kolor może być ale nie będzie słona . Moja propozycja awaryjne peklowanie czytaj godz. 11,08 http://www.wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=359POZDRAWIAM Cytuj Wszystko co zrobimy sami dla siebie jest najlepsze, nawet gdy to nie odpowiada utartym standartom jakości produktu. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1-golonki/#findComment-4019 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.