Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

cześć :)

 

Wietrzę w tym jakiś podstęp w związku z 1.04. To zbyt ładne, może to blok czekoladowy?

no fakt że datę opublikowania zdjęć na forum wybrałem dość niefortunnie, ale na potwierdzenie mogę dziś zrobić następne fotki :)

 

Jesli chodzi o barwę wyrobyu to faktycznie jest ona nie ciemno brązowa jak się spodziewałem , ale brązowa - jakby czekoladowa. Nie wiem czy to efekt zmniejszonej zawartości krwi w recepturze czy może niedoparzenia (1,5 h w tem ok 75 stC)? W każdym razie mnie smakował ten salceson, mojemu kochanie też samkował. Podesłałem kilka kawałków do mamy ale od niej nie otrzymałem recenzji.

pozdrawiam

bielok

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1031-a-mo%C5%BCe-salceson-z-drobiu/page/2/#findComment-32225
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.