BonAir Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 No i pięknie!Tak trzymać! :-) Cytuj PozdrawiamBonAir https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?p=47286#47286Co by tu jeszcze sprasować... ? Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1031-a-mo%C5%BCe-salceson-z-drobiu/page/2/#findComment-32218 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokoz Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij #27 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Wietrzę w tym jakiś podstęp w związku z 1.04. To zbyt ładne, może to blok czekoladowy? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1031-a-mo%C5%BCe-salceson-z-drobiu/page/2/#findComment-32219 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij #28 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 cześć Wietrzę w tym jakiś podstęp w związku z 1.04. To zbyt ładne, może to blok czekoladowy? no fakt że datę opublikowania zdjęć na forum wybrałem dość niefortunnie, ale na potwierdzenie mogę dziś zrobić następne fotki Jesli chodzi o barwę wyrobyu to faktycznie jest ona nie ciemno brązowa jak się spodziewałem , ale brązowa - jakby czekoladowa. Nie wiem czy to efekt zmniejszonej zawartości krwi w recepturze czy może niedoparzenia (1,5 h w tem ok 75 stC)? W każdym razie mnie smakował ten salceson, mojemu kochanie też samkował. Podesłałem kilka kawałków do mamy ale od niej nie otrzymałem recenzji. Cytuj pozdrawiambielok Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1031-a-mo%C5%BCe-salceson-z-drobiu/page/2/#findComment-32225 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.