mirek2329 Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 7 Września 2014 witam mam pytanko czy na przykład mięsko na szynkową czy krakowską może się peklować w czasie wędzenia i parzenia,czy trzeba peklować przed napełnieniem osłonek z góry dziękuję za rady Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10310-peklowanie-na-szybko/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregtom Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 7 Września 2014 (edytowane) Mieso musi sie peklowac przed wedzeniem i parzeniem ale proces peklowania nastepuje dalej przy osadzaniu oraz obsuszaniu juz napelnionego w oslonki produktu w temp. pokojowej Edytowane 7 Września 2014 przez Gregtom Cytuj Wszystko ma jeden koniec, ale kiełbasa ma dwa .. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10310-peklowanie-na-szybko/#findComment-369625 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.