Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

witam mam pytanko czy na przykład mięsko na szynkową czy krakowską może się peklować w czasie wędzenia i parzenia,czy trzeba peklować przed napełnieniem osłonek  z góry dziękuję za rady

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10310-peklowanie-na-szybko/
Udostępnij na innych stronach

Mieso musi sie peklowac przed wedzeniem i parzeniem ale proces peklowania nastepuje dalej przy osadzaniu oraz obsuszaniu juz napelnionego w oslonki produktu w temp. pokojowej

Edytowane przez Gregtom
Wszystko ma jeden koniec, ale kiełbasa ma dwa ..
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10310-peklowanie-na-szybko/#findComment-369625
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.