jacula Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 16 Listopada 2014 Dwie pieczenie przy jednym ogniu Krakowska z przepisu i instrukcji @halusia@.Wielkie dzięki za pomoc! Lisiecka made in PePe Niebo w gębie tak mogę napisać Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10620-krakowska-i-lisiecka-poraz-pierwszy/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 16 Listopada 2014 (edytowane) Dwie pieczenie przy jednym ogniu No i git... Jacku jak na pierwszy raz całkiem fajne wyroby... jak masz możliwość spróbuj sobie podsuszyć Krakowską... A najważniejsze jest to że to jest Twój wyrób i Wam smakuje . Edytowane 16 Listopada 2014 przez @halusia@ Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10620-krakowska-i-lisiecka-poraz-pierwszy/#findComment-383735 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 19 Listopada 2014 Gratuluję jacula wyrobu, ale nie możesz pisać " Lisiecka made in PePe "< ja sam korzystałem z przepisu na kiełbasę lisiecką regionalną do której link podała Małgoś , a potem Dziadek. Postaram się ją wykonać na św. BN. Pozdrawiam. Cytuj Sznurek od mojej wędzonki jest smaczniejszy od wędlin z marketu. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10620-krakowska-i-lisiecka-poraz-pierwszy/#findComment-384324 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacula Opublikowano 20 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 20 Listopada 2014 Gratuluję jacula wyrobu, ale nie możesz pisać " Lisiecka made in PePe "< ja sam korzystałem z przepisu na kiełbasę lisiecką regionalną do której link podała Małgoś , a potem Dziadek. Postaram się ją wykonać na św. BN. Pozdrawiam.Jak to mówią to było przed ostatni raz Dziękuję Halusi i Tobie ! Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10620-krakowska-i-lisiecka-poraz-pierwszy/#findComment-384605 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tornado Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Kurcze, myślałem, że tutaj jest przepis , a tu .. gotowy super wyrób.. Nie dla mnie ten pułap, jako poczatkującego.. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10620-krakowska-i-lisiecka-poraz-pierwszy/#findComment-388042 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Poszukaj w wyszukiwarce przepisu Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10620-krakowska-i-lisiecka-poraz-pierwszy/#findComment-388055 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacula Opublikowano 22 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #7 Opublikowano 22 Grudnia 2014 I po raz drugi Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10620-krakowska-i-lisiecka-poraz-pierwszy/#findComment-392482 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.