sokoz Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 26 Października 2007 Namówiony, prezentuję efekty dzisiejszych zmagań. Narobiłem 6 kg białej i zagospodarowałem: pieczonej najwięcej, bo taką lubimy naj. Jedna z blach w piekarniku z dołożoną cebulą. Co nie mogło się zmieścić - w prodiż. I trochę sparzonej, żeby formalności stało sie zadość. Najbardziej odpowiada mi biała na zimno, wiec czekam aż całkiem wystygnie. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1080-moja-bia%C5%82a-kie%C5%82basa-2/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pedro Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 27 Października 2007 Sokoz !! Gratulacje http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a075.gif Wygląda smakowicie. Jak mam zrobioną nadwyżkę kiełbasy (co rzadko się zdarza :grin: ) to nie parzę jej, lecz surową zamrażam, uprzednio pakując w takie porcje, aby po rozmrożeniu zjeść za jednym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1080-moja-bia%C5%82a-kie%C5%82basa-2/#findComment-19956 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BonAir Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 27 Października 2007 Nawet zaflokowałeś!Gratulacje Cytuj PozdrawiamBonAir https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?p=47286#47286Co by tu jeszcze sprasować... ? Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1080-moja-bia%C5%82a-kie%C5%82basa-2/#findComment-19958 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokoz Opublikowano 27 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 27 Października 2007 Dziękuję za uznanie!Manipulacja patyczkami nie stanowi problemu. Trudniej by było znaleźć w domu dratwę. Używam poprostu wykałaczek przeciętych na pół, a zbyt ostre końce przycinam.Zamroziłbym, na pewno, ale zamrażarka "cóś" pełna. Rodzinkę się poczęstuje i po problemie. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1080-moja-bia%C5%82a-kie%C5%82basa-2/#findComment-19977 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek z Bielska Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 27 Października 2007 Sokoz zrobiles tęga kielbaske-podoba mi sie:-) tęgo pozdrawiamMarek Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1080-moja-bia%C5%82a-kie%C5%82basa-2/#findComment-19980 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.