Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Bardzo mi smakuje ten serek i postanowiłem spróbować go odtworzyć. Do twarogu dodałem ananasa pokrojonego z puszki, na wierzch posypałem migdałami. Twaróg zmieliłem na maszynce na fi2,5 mm a potem w blender. Chciałem dodać soku z a puszki ale serek wydawał mi się za rzadki. 

 

post-44042-0-67531000-1426538918_thumb.jpg

 

Niestety to nie to, nie udał mi się. Za mało słodki - może trzeba dodać cukru pudru, za twardy po wyjęciu z lodówki - trzeba dodać soku, ale będę próbował.

 

Żona spróbował i zjadła na raz cały :D

Piksiak

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11320-serek-castello/
Udostępnij na innych stronach

Ten serek w smaku z ananasem ma w swoim skladzie jeszcze papaja i likier pomaranczowy, piszesz ze po dodaniu soku byl za zadki moze zredukoj sok do  gesciejszej konsystencji .

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11320-serek-castello/#findComment-413277
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.