piksiak Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 16 Marca 2015 Bardzo mi smakuje ten serek i postanowiłem spróbować go odtworzyć. Do twarogu dodałem ananasa pokrojonego z puszki, na wierzch posypałem migdałami. Twaróg zmieliłem na maszynce na fi2,5 mm a potem w blender. Chciałem dodać soku z a puszki ale serek wydawał mi się za rzadki. Niestety to nie to, nie udał mi się. Za mało słodki - może trzeba dodać cukru pudru, za twardy po wyjęciu z lodówki - trzeba dodać soku, ale będę próbował. Żona spróbował i zjadła na raz cały Cytuj Piksiak Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11320-serek-castello/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 17 Marca 2015 Ten serek w smaku z ananasem ma w swoim skladzie jeszcze papaja i likier pomaranczowy, piszesz ze po dodaniu soku byl za zadki moze zredukoj sok do gesciejszej konsystencji . Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11320-serek-castello/#findComment-413277 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.