t_zg Opublikowano 15 Października 2016 Zgłoś Udostępnij #251 Opublikowano 15 Października 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161015/5e1368636c3433de71e1cbef10a0a79d.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20161015/10aff7b32a48381bc4f225e386281c0c.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20161015/681443f0c70dac2ae1f10929bd98db1b.jpgKilka fot z moich zbiorow z tego roku. Jeszcze bardzo duzo na krzakach zostalo. Na foto jeszcze nie ma dporo odmian jak np czekoladek jolokii i habanero. Zebralem na oko z dobre 3-4 kg w tym roku, z 2 kg jeszcze na krzakach Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11825-wszystko-na-temat-chilli/page/11/#findComment-522424 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaja Opublikowano 18 Października 2016 Zgłoś Udostępnij #252 Opublikowano 18 Października 2016 http://tvnmeteo.tvn24.pl/informacje-pogoda/ciekawostki,49/zjedzenie-jednej-z-najostrzejszych-papryczek-swiata-skonczylo-sie-dziura-w-przelyku,214851,1,0.html Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11825-wszystko-na-temat-chilli/page/11/#findComment-522877 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Todek Opublikowano 26 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij #253 Opublikowano 26 Grudnia 2017 Kolega przywiózł mi z Meksyku puszkę marynowanych papryczek Jalapenos.Z etykietki odczytałem zawartość/skład wsadu do puszki. Niestety nie ma tam podanych proporcji, to oczywiste. Ale może ktoś wie jakie powinny być te proporcje. A skład wsadu do puszki jest taki:składnikichilliwodamarchewkasól jodowanacebulaolej roślinnyocet spirytusowy (woda, kwas octowy)przyprawy i przyprawa Cytuj http://www.shadow.org.pl Depeche Mode Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11825-wszystko-na-temat-chilli/page/11/#findComment-581560 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.