andrzej k Opublikowano 13 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij #51 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Były WSPANIAŁE Sławku , mnie też smakowały . Jak przyjadę przed Wielkanocą to możesz takie jedzonko przygotować . :D Pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12381-policzki-wo%C5%82owe-i-co-dalej/page/3/#findComment-462551 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirus Opublikowano 13 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij #52 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Na tegorocznym "Grzybozlocie" jedliśmy "Policzki w sosie czekoladowym" w wykonaniu http://emoty.blox.pl/resource/th_cooking.gif Mistrza Jacinto . Cytuj Pozdrawiam Wirus. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12381-policzki-wo%C5%82owe-i-co-dalej/page/3/#findComment-462556 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij #53 Opublikowano 14 Grudnia 2015 (edytowane) Policzki zostały poczynione (z tego przepisu http://karolokrasa.p...dcinek-18#first)i skonsumowane z entuzjazmem wielkim. Z tego co kojarzę to bardzo podobnie kolega Jarosław @JaGra robi bardzo zacne ogony Edytowane 14 Grudnia 2015 przez roger Cytuj Robert601353601ʎuɯnɹʇ po oʞǝıʍ oʇ ɯǝsɐzɔ oʞlʎʇ-ɯǝıʞǝıʍ z ǝɾǝzɹpɐɯ ʞǝıʍolzɔ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12381-policzki-wo%C5%82owe-i-co-dalej/page/3/#findComment-462655 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pedro31 Opublikowano 17 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij #54 Opublikowano 17 Maja 2020 Uwielbiam policzki wołowe, ja u siebie w pracy trzymam w zalewie przez 3 doby następnie confituje. Rewelacja!!! Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12381-policzki-wo%C5%82owe-i-co-dalej/page/3/#findComment-666876 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.