Aksamit97 Opublikowano 15 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 15 Maja 2016 No to tak, jak mówiłem. Zbyt mocny nacisk.Stąd też kruszenie się. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12431-p%C4%99kanie-sk%C3%B3rki-przy-schni%C4%99ciu/page/2/#findComment-496683 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewelinaiii Opublikowano 6 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij #27 Opublikowano 6 Maja 2022 To jak to jest w końcu z tym dojrzewaniem sera zapakowanym próżniowo? Warto to stosować do serów dojrzewających? Czy się nie nadaje bo musi ser oddychać? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12431-p%C4%99kanie-sk%C3%B3rki-przy-schni%C4%99ciu/page/2/#findComment-766694 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziezielony Opublikowano 7 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij #28 Opublikowano 7 Maja 2022 Warto, tak robiłem...Czy oddychał to mnie nie interesowało... Dało się zjeść... Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12431-p%C4%99kanie-sk%C3%B3rki-przy-schni%C4%99ciu/page/2/#findComment-767030 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewelinaiii Opublikowano 7 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij #29 Opublikowano 7 Maja 2022 A ktoś porównywał smak sera z jednego ważenia zapakowany próżniowo, a drugi zawoskowany? Przeczytałam też jednej z książek, żeby nakładać olej lniany na ser dojrzewający z gładką skórka. Nie rozumiem tego za bardzo. Smarować nim w trakcie dojrzewania by nie pękał? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12431-p%C4%99kanie-sk%C3%B3rki-przy-schni%C4%99ciu/page/2/#findComment-767064 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.