adamdariusz Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Ile wam "ubywa " z wagi np szyneczki.Jaka różnica w wadze między kupnem a gotowym wyrobem wędzonym i parzonym?Zakładając oczywiście że temperatury wędzenia i parzenia zostały zachowane.Dla przykładu z ostatnich wyrobów : z szynki 2200g ubyło 440g - jest to normale czy może o czymś świadczyć - nastrzyk przed zakupem, błąd w obróbce z mojej strony? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12443-ubytek-wagi-po-w%C4%99dzeniu-i-parzeniu/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Wydajność 80% - w normie.... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12443-ubytek-wagi-po-w%C4%99dzeniu-i-parzeniu/#findComment-463837 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.