Skocz do zawartości

Kurs specjalistyczny "Wędliny dojrzewające" nr 2/16 w dn. 15-17 kwietnia 2016.


Rekomendowane odpowiedzi

Zdjęcie na życzenie.post-39869-0-22789500-1460896082_thumb.jpg

Wszystko co zrobimy sami dla siebie jest najlepsze, nawet gdy to nie odpowiada utartym standartom jakości produktu.

To był, wierzcie lub nie, wspaniale swobodny, spokojny, niczym nie wymuszony, zupełnie nie do wiary, kurs. Jak już dojrzeję, wrzucę kilka swobodnych, spokojnych, niczym nie wymuszonych fotek.

W tej chwili ilość nowej wiedzy do przyswojenia jest na pierwszym mejscu.

Pozdrawiam.

Edytowane przez andym

Pozdrawiam, Andrzej

Jeszcze jestem pod wrażeniem kursu. Przemiła atmosfera, ogromna ilość wiedzy merytorycznej a przede wszystkim niezwykła gościnność gospodarzy sprawiły, że długo będę wspominać te dni. Jeszcze raz dziękuję Organizatorom, Gospodarzom i Kursantom za wspaniale spędzony czas.

 

Andrzej ( jak większość  :)  )

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.