Małgoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zarcia tyle a my jakoś w te święta niejadki... :sad: Dobrze ,że wszystko uwędzone przed Wilią pomrozilismy i jak trzeba wyciągamy z zamrazarki.Poza tym robiłam dzisiaj pierogi ruskie i jak znalazł na skwareczki była zagospodarowana resztka boczusia wędzonego . Cytuj "W życiu piękne są tylko chwile.." Dżem Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1261-jak-zagospodarowa%C4%87-nie-zjedzone-potrawy-po-wigilii/page/2/#findComment-26296 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij #27 Opublikowano 30 Grudnia 2007 Małgoś, pochwal się qrde jak to wszystko wyszło i jak smakowała gościom i gospodarzom? Nie mogę sie doczekac, choć podsumowania w jednym zdaniu.... Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1261-jak-zagospodarowa%C4%87-nie-zjedzone-potrawy-po-wigilii/page/2/#findComment-26297 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOSHIBA Opublikowano 30 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij #28 Opublikowano 30 Grudnia 2007 Uporałem się z resztkami, ale musiałem coś skręcić no i skręciłem 30 kg Polskiej (wszystko przez te ceny 2,5 Euro za 1 kg półtuszy b/ skóry i słoniny :!: ), chyba mnie pogieło, ale cóż, juz wisi w wędzarni i się osadza, wędzenie w przyszłym roku :grin: temp + 2 st C więc niech tam wisi. Chyba bede pierwszy w przyszłym roku z wędzeniem :grin: :grin: :grin: Cytuj Kto pyta, jest głupcem pięć minut; kto nie pyta, pozostaje nim na całe życie. ..... Nie bój się pytać o radę – lepiej zapytać i zrobić coś dobrze. .... Albert Einstein 自製煙熏肉 Zanim zadasz pytanie, zajrzyj do filmów szkoleniowych, w przystępny sposób prawdopodobnie odpowiedzą na Twoje pytanie Filmowa Akademia Wędzarniczej Braci ( https://wedlinydomow...arniczej-braci/) lub bezpośrednio z naszego kanału na YouTube Wędzarnicza Brać : https://www.youtube....w_as=subscriber Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1261-jak-zagospodarowa%C4%87-nie-zjedzone-potrawy-po-wigilii/page/2/#findComment-26312 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pedro Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij #29 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Uporałem się z resztkami, ale musiałem coś skręcić no i skręciłem 30 kg Polskiej Jeżeli 30 kg to u Ciebie resztki, to ile tego musiało być jeżeli zostają resztki w takiej ilości :shock: :shock: :shock: :grin: :grin: :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1261-jak-zagospodarowa%C4%87-nie-zjedzone-potrawy-po-wigilii/page/2/#findComment-26313 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOSHIBA Opublikowano 31 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij #30 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Resztki z "po Świąt" zagospodarowałem, a kiełbasę zrobiłem z nowo kupionego mięsa. :lol: Cytuj Kto pyta, jest głupcem pięć minut; kto nie pyta, pozostaje nim na całe życie. ..... Nie bój się pytać o radę – lepiej zapytać i zrobić coś dobrze. .... Albert Einstein 自製煙熏肉 Zanim zadasz pytanie, zajrzyj do filmów szkoleniowych, w przystępny sposób prawdopodobnie odpowiedzą na Twoje pytanie Filmowa Akademia Wędzarniczej Braci ( https://wedlinydomow...arniczej-braci/) lub bezpośrednio z naszego kanału na YouTube Wędzarnicza Brać : https://www.youtube....w_as=subscriber Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1261-jak-zagospodarowa%C4%87-nie-zjedzone-potrawy-po-wigilii/page/2/#findComment-26315 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.