Gość ArkoGdynia Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij #176 Opublikowano 18 Marca 2016 Zobaczyć aktywny wulkan.... dane jedynie ale w National Geographic... Nie będę się powtarzał Sylwek... "zazdraszczam" i tyle... A co do dzisiejszego menu... lunch "wieje malizną"... ale za to obiad.. to "tygryski lubią najbardziej".... kucharza za taki kawał mięcha nosił bym na rękach Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12729-kulinarna-przygoda-na-statku-pasazerskim-queen-elizabeth/page/8/#findComment-485511 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sla100 Opublikowano 19 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #177 Opublikowano 19 Marca 2016 Wczorajszego wieczoru odbylem maly testing i takie szkolonko zakrapiane z zakresu SAKE jako ze wlasnie w Japoni przebywam no i musze przyznac ze to sie naprawde da pic Szkolenie prowadzila pani o imieniu MICHO No i tu wlasnie szykuje taka mala niespodzianke a mianowicie mam zamiar wybrac sie do gorzelni sake w miescie Osaka i oczywiscie zrobic kilka fotek aby sie z wami podzielic.Tym czasem zapraszam tradycyjnie na obiad i kolacje !!!! Lunch 21.pdfGala 3.pdf Pozdrawiam Sylwester Cytuj „Najpierw spojrzyj, z kim pijesz i jesz, a dopiero potem, co jesz i pijesz” Pozdrawiam Sylwester Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12729-kulinarna-przygoda-na-statku-pasazerskim-queen-elizabeth/page/8/#findComment-485738 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij #178 Opublikowano 19 Marca 2016 Na lunch - filet z makreli i sałatka grecka - zamawiam... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12729-kulinarna-przygoda-na-statku-pasazerskim-queen-elizabeth/page/8/#findComment-485739 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sla100 Opublikowano 20 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #179 Opublikowano 20 Marca 2016 Bardzo wszystkich przepraszam ale wlasnie taka to wiadomosc mi tu wyskoczyla :( Limit załączników został wyczerpany. Skontaktuj się z Administratorem Cytuj „Najpierw spojrzyj, z kim pijesz i jesz, a dopiero potem, co jesz i pijesz” Pozdrawiam Sylwester Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12729-kulinarna-przygoda-na-statku-pasazerskim-queen-elizabeth/page/8/#findComment-485960 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sla100 Opublikowano 20 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #180 Opublikowano 20 Marca 2016 jeszcze raz przepraszam ale czekam na odblokowanie Cytuj „Najpierw spojrzyj, z kim pijesz i jesz, a dopiero potem, co jesz i pijesz” Pozdrawiam Sylwester Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12729-kulinarna-przygoda-na-statku-pasazerskim-queen-elizabeth/page/8/#findComment-485978 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij #181 Opublikowano 20 Marca 2016 Nie na odblokowanie, tylko na dodanie limitu. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12729-kulinarna-przygoda-na-statku-pasazerskim-queen-elizabeth/page/8/#findComment-485979 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vtec Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij #182 Opublikowano 20 Marca 2016 @Sla100,limit zwiększony.Niestety zamieszczane przez Ciebie pliki z menu są dosyć duże, w związku z tym szybko kurczy się Twoje dostępne miejsce na serwerze. Może po prostu zamieszczaj zdjęcia i opisy które ciekawie przedstawiają życie na statku, a ogranicz ilość plików z menu. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12729-kulinarna-przygoda-na-statku-pasazerskim-queen-elizabeth/page/8/#findComment-485998 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sla100 Opublikowano 20 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #183 Opublikowano 20 Marca 2016 Jestem spowrotem dzialam i wielkie dzieki dla Admina !!!!!! Dzisiaj wizyta w miescie Yokohama z kad serdecznie pozdrawiam szybki wypad do miasta i kilka fotekNa poczatek moje statkowe menu i kilka zdjec lokalnych menuLunch 22.pdfDinner 20.pdf Bardzo smieszny i specyficzny dla tego miasta jest tu sposob reklamowania restauracyjnego menu poprzez wystawianie dan w gablotach in a stolikach przed restauracjami dania wygladaja swiezo i apetycznie a to dlatego ze sa zrobione z plastiku i do zludzenia przypominaja orginaly !!!! Prosze bardzo nawet nalane piwo w gablocie jest plastikowe J No i oczywiscie sake bez ktorego tu ani rusz A tu nastepna ciekawostka jest i Biala kielbasa jak i kostka rosolowa magi wiec jest ok Bazyl poprosil o piwko z Japoni wiec prosze bardzo Bazylu zostanie dostarczone do Gasiorowa !!! Najpepsze na koniec wiec juz napewno uda mi sie za dwa dni odwiedzic gorzelnie sake z ktorej postaram sie przeslac jak najwiecej zdjec !!!!!!!! Pozdrawiam Sylwester Cytuj „Najpierw spojrzyj, z kim pijesz i jesz, a dopiero potem, co jesz i pijesz” Pozdrawiam Sylwester Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12729-kulinarna-przygoda-na-statku-pasazerskim-queen-elizabeth/page/8/#findComment-486020 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ela K. Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij #184 Opublikowano 20 Marca 2016 Sylwek jak zwykle wiele ciekawych zdjęć Ciekawy przekrój kultur , również kulinarnych . Czekam na więcej Cytuj Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu Antoine de Saint-Exupery - Mały Książę Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12729-kulinarna-przygoda-na-statku-pasazerskim-queen-elizabeth/page/8/#findComment-486061 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sla100 Opublikowano 21 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #185 Opublikowano 21 Marca 2016 tak wiec dzisiaj dzien na morzu jutro wizyta w miescie Osaka i wycieczka do gorzelni Sake beda fotki !!!!!!! Tym czasem zapraszam na Lunch i kolacje ze mna !!!!! Lunch 23.pdfDinner 21.pdf Pozdrawiam Sylwesterjutro sie wybieram do http://www.akashi-tai.com/eng/ Cytuj „Najpierw spojrzyj, z kim pijesz i jesz, a dopiero potem, co jesz i pijesz” Pozdrawiam Sylwester Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12729-kulinarna-przygoda-na-statku-pasazerskim-queen-elizabeth/page/8/#findComment-486251 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sla100 Opublikowano 22 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #186 Opublikowano 22 Marca 2016 Troszeczke z opuznieniem ale jestem !!!! Pozdrawiam z Osaki !!!! Dzisiejsze dzien spedzilem na wizycie z gorzelni Sake (Akashi-Tai) http://www.akashi-tai.com/eng/ Bardzo malutka 7 osobowa gorzelnia produkujace wyjatkowa Sake, ja swiecie bylem do tej pory przekonany ze sake to produkt destylacji, a jednak tak nie jest i jest to poprostu produkt fermentacju tak ja piwo. jak wiemy sake robi sie na bazie ryzu i tutaj nastepna ciekawostka, a taka ze ryz jest polerowany i to czym bardziej spolerowany do mniejszych rozmiarow tym lepiej dla jakosci sake. Sam srodek ziarenka ryzu jest najbardziej bogaty w skrobie a to wlasnie zamienia sie w procesie warzenia sake w potrzebny cukier jako porzywke dla fermentujacych grzybow (podobno nie drozdzy no ale to przyciez grzyby no nie) no nic tak nam to tu wytlumaczono.No nic ryz spolerowany wyplukalismy z pozostalej maki ktora powstala w procesie polerowania nastepnie sparzylismy go para przez kilka minut nastepnie schlodzilismy mieszajac i dodalismy matke z podpuszczka no i do gara i niech sie fermentuje za kilka tygodni pobutelkuja i wysla kazdemu buteleczke do domu. Ja tam swoja zabieram do Gasiorowa !!!!!!!!!!!! A teraz czas na fotki z Gorzelni zapraszam. No to fury podjechaly A tu wejscie Obowiazkowo PHP i do roboty!!!!!!!!!! Nastepnie parzenie Tutaj nowe stoly na ktorych bedzie sie wysypywalo ryz do ostygniecia A my chlodzilismy goracy ryz tradycyjnie recznie na sitach Byl naprawde goracy bo az mnie sie zaparowalo No wiec niech sie chlodzi A my w tym czasie udalismy sie na degustacje !!!!!!!!!!!! Tak wiec degustacja trwa A tu prosze stopnie spolerowania ziarna ryzu od zera brozowego do ........ No i do gara i niech sie gryzie !!!!!!! Bardzo goscinny wlasciciel zaprosil nas do tradycyjnej restauracji sashimi czyli surowych przysmakow przedewszystkim ryb i owocow morza i musze sie przyznac ze to naprawde byla tradycyjna lokalna restauracja na uboczu a nie jakies turystyczne miejsce !!!! Okazalo sie ze uda sie mam skosztowac sashimi z ryby tak zwanej FUGU bardzo prosze zobaczcie w zalacznikach bo to sie tego nie da opisac az ciarki po plecach przechodza ... http://japoland.pl/blog/obyczaje/fugu-smiertelnie-smaczna-ryba/ http://facet.interia.pl/kuchnia/news-najbardziej-zabojcze-danie-na-swiecie-odwazysz-sie,nId,644347 Takie danie troszke z dreszczykiem emocji ale ciesze sie ze w koncu udalo mi sie posmakowac tej ryby zapraszam na zdjecia z restauracji!!!! Cytuj „Najpierw spojrzyj, z kim pijesz i jesz, a dopiero potem, co jesz i pijesz” Pozdrawiam Sylwester Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12729-kulinarna-przygoda-na-statku-pasazerskim-queen-elizabeth/page/8/#findComment-486696 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Einshell Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij #187 Opublikowano 22 Marca 2016 A my w tym czasie udalismy sie na degustacje !!!!!!!!!!!! I jak...? ''KOPIE''...? ... Pozdrawiam Ps. Ostatnia fotka mówi wszystko Cytuj Einshel ,, Jak 'se' człowiek sam nie zrobi , to mu nikt nie zrobi... '' Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12729-kulinarna-przygoda-na-statku-pasazerskim-queen-elizabeth/page/8/#findComment-486699 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sla100 Opublikowano 22 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #188 Opublikowano 22 Marca 2016 Nastepnie szybka wizyta na lokalnym targowisku zakupy w skepiku kolo gorzelni no i koniec czas wracac na statek pracowac i czekac na efekt Pozdrawiam Sylwester A prawie bym zapomial udalo mi sie odebrac nuz do do sashimi ktory zostal zamowiony dla mnie dwa miesiace temu przez mojego znajomego. jest on wykonany taka sama metoda jak miecz samuraja , ostry ja nie wiem no ale przyda sie do nie jednego klasyfikowania mieska na kielbaski :) Pozdrawiam Sylwester Cytuj „Najpierw spojrzyj, z kim pijesz i jesz, a dopiero potem, co jesz i pijesz” Pozdrawiam Sylwester Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12729-kulinarna-przygoda-na-statku-pasazerskim-queen-elizabeth/page/8/#findComment-486700 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sla100 Opublikowano 23 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #189 Opublikowano 23 Marca 2016 Witam wszystkich bardzo serdecznie i zapraszam na Lunch i Dinner Niestety w dniu dzisiajszym zalonczam ostatnie menu obiadowe ale mam jeszcze trzy kolacyjne. Ale to nie koniec !!!!! zawsze jakies ciekawe kulinarne zdjecia sie znajda tak wiec kontynuje przygode na moim statku z wami wszystkimi tak wiec zapraszam Lunch 24.pdfDinner 22.pdf Pozdrawiam Sylwester Cytuj „Najpierw spojrzyj, z kim pijesz i jesz, a dopiero potem, co jesz i pijesz” Pozdrawiam Sylwester Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12729-kulinarna-przygoda-na-statku-pasazerskim-queen-elizabeth/page/8/#findComment-486957 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sla100 Opublikowano 24 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #190 Opublikowano 24 Marca 2016 Witam serdecznie z Hiroshimy !! Na poczatek menu jednak taj jak juz pisalem tylko kolacyjne Gala 4.pdf Tak jak juz pisalem dzisiaj wizyta w Hiroshimie niestety nie bylo mi dane wyjscie na miasto dzisiaj jednak znalazlem chwilke aby wyskoczyc na tetminal a tam mila kulinarna niespodzianka !!!! Na poczatek Ostrygi !!!!! Tu wlasnie sa najwieksze i najsmaczniejsze i wlasnie udalo sie ich skosztowac w postaci grillowanej Oastepnie Okonomijaki tutejszy przysmak w formie kanapki na cieplo No i na koniec jajecznica tak wlasnie jajecznica z kawalkami osmiornicy i szczypiorkiem. Fajny jednak sposob na zawijanie w kuleczki tu prosze kilka fotek ale mam tez filmik ktory zalacze po powrocie do domu. Pozdrawiam Serdecznie Sylwester Cytuj „Najpierw spojrzyj, z kim pijesz i jesz, a dopiero potem, co jesz i pijesz” Pozdrawiam Sylwester Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12729-kulinarna-przygoda-na-statku-pasazerskim-queen-elizabeth/page/8/#findComment-487286 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ela K. Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij #191 Opublikowano 24 Marca 2016 Kurczaki, spróbowałabym wszystkiego co dziś pokazujesz Cytuj Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu Antoine de Saint-Exupery - Mały Książę Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12729-kulinarna-przygoda-na-statku-pasazerskim-queen-elizabeth/page/8/#findComment-487291 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sla100 Opublikowano 25 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #192 Opublikowano 25 Marca 2016 Witam serdecznie dzisiaj dzien na morzu wiec fatek brak jutro wizyta w miescie Okinawa i to juz moj ostatni port Japonski , Tym czasem zapraszam na kolacje !!!! Dinner 23.pdf A tym czasem prosze przyjac serdeczne zyczenia zdrowych i spokojnych swiat wielkanocnych ode mnie i calej mojej rodziny !!!!!!! Wszëtczégò nôlepszégò,jôjeczka smacznégò,co leżi w kòszikùi dzecuszka spikù.Farwné niech bãdzei striszczi mô wszãdze,kò szmakac mdze wszëtczimi cãżczim, i letczim,bò wiedno je miło zjesc jôjkò z familiją.Zyczy Sla100 Cytuj „Najpierw spojrzyj, z kim pijesz i jesz, a dopiero potem, co jesz i pijesz” Pozdrawiam Sylwester Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12729-kulinarna-przygoda-na-statku-pasazerskim-queen-elizabeth/page/8/#findComment-487598 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sla100 Opublikowano 26 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #193 Opublikowano 26 Marca 2016 Serdecznie zapraszam na przed ostatnie menu kolacyjne i jeszcze raz zycze wszystkim spokojnych swiat wielkanocnych !!! Dinner 24.pdf Pozdrawiam Sylwester Cytuj „Najpierw spojrzyj, z kim pijesz i jesz, a dopiero potem, co jesz i pijesz” Pozdrawiam Sylwester Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12729-kulinarna-przygoda-na-statku-pasazerskim-queen-elizabeth/page/8/#findComment-487763 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sla100 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #194 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Troszke mnie nie bylo za co bardzo przepraszam !!!!! Ale jak to pod koniec kontraktu roboty a roboty, a jeszcze wszystko dopiac na ostatni guzik dla zmiennika tez troszke czasu pochlania, a i co bede wam glowe zawracal podczas swiat jak wszystcy nadziewaja wedza i pieczaJ. Tak wiec zblizam sie do konca mojego kontrakru i juz tylko kikla dni do 17 go Kwietnia zostalo, z czego sie bardzo ciesze !!!! calym cylkem menu z mojego statku juz sie podzielilem z wami, ale to nie koniec wycieczki !!!!!Jutro doplywam do Singapuru i zostajemy tam dwa dni. Tradycja mojej kompani jest ze raz podczas calej wycieczki do okola swiata gosci ktorzy sa na statku przez cala wycieczke (w tym roku 280) zapraszamy do jakiegos ekskluzywnego hotelu na kolacje, i tak jutro wypadlo na hotel Shangri-la mnie przypadlo goscic jeden ze stolikow nr 11 z czego sie bardzo ciesze bo bedzie okazja podzielic sie z wami fotkami !!!!!!!!!!Troszke mnie nie bylo za co bardzo przepraszam !!!!! Ale jak to pod koniec kontraktu roboty a roboty, a jeszcze wszystko dopiac na ostatni guzik dla zmiennika tez troszke czasu pochlania, a i co bede wam glowe zawracal podczas swiat jak wszystcy nadziewaja wedza i pieczaJ. Tak wiec zblizam sie do konca mojego kontrakru i juz tylko kikla dni do 17 go Kwietnia zostalo, z czego sie bardzo ciesze !!!! calym cylkem menu z mojego statku juz sie podzielilem z wami, ale to nie koniec wycieczki !!!!!Jutro doplywam do Singapuru i zostajemy tam dwa dni. Tradycja mojej kompani jest ze raz podczas calej wycieczki do okola swiata gosci ktorzy sa na statku przez cala wycieczke (w tym roku 280) zapraszamy do jakiegos ekskluzywnego hotelu na kolacje, i tak jutro wypadlo na hotel Shangri-la mnie przypadlo goscic jeden ze stolikow nr 11 z czego sie bardzo ciesze bo bedzie okazja podzielic sie z wami fotkami !!!!!!!!!! http://www.shangri-la.com/singapore/shangrila/about/ Pozdrawiam Serdecznie Sylwester Cytuj „Najpierw spojrzyj, z kim pijesz i jesz, a dopiero potem, co jesz i pijesz” Pozdrawiam Sylwester Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12729-kulinarna-przygoda-na-statku-pasazerskim-queen-elizabeth/page/8/#findComment-488960 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sla100 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #195 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Tak wiec ja po wczorajszej galowej nkolacji zapraszam na kilka fotek nie najlepszej jakosci za co bardzo przepraszam !!!!! Tak wiec zostalismy milo przywitani w hotelu i zaproszeni na drineczka o jak milo !!!! Oczywiscie bez zlosictego napoju sie nie obedzie no bo jak Hotel bardzo orientalny i pieknie przygotowany No i zaczynamy kolacje Podczas kolocju male przedstawionka smokow i orientalne tancerki tez sie pojawily I koniec kolacji z wspanialym towarzystwem musze przyznac !!!! Pozdrawiam serdecznie Sylwester Cytuj „Najpierw spojrzyj, z kim pijesz i jesz, a dopiero potem, co jesz i pijesz” Pozdrawiam Sylwester Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12729-kulinarna-przygoda-na-statku-pasazerskim-queen-elizabeth/page/8/#findComment-489292 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ela K. Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij #196 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Sylwku piękna oprawa kolacji. Bardzo egzotyczne klimaty Cytuj Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu Antoine de Saint-Exupery - Mały Książę Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12729-kulinarna-przygoda-na-statku-pasazerskim-queen-elizabeth/page/8/#findComment-489295 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
login Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij #197 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Miło się uczestniczyło w Twoim rejsie, dziękuję że mogłem podpatrywać Twoją pracę. Dziękuję za odpowiedzi na moje pytania. 1. Masz już zapewniony następny kontrakt, jeśli tak to kiedy startujesz?2. Mam jeszcze pytanie, czy w trakcie Twojej pracy na statku, zdarzyło się tak, że ktoś wypadł za burtę.3. Co w przypadku gdy ktoś się spóźni na statek zabaluje za długo na lądzie w trakcie rejsu. Jakie są procedury? Rozumiem, ze sprawdzane są listy pasażerów. Statek czeka powiedzmy dłużej np. 15 min, czy nie ma zmiłuj. Co się dzieje z pasażerem jak się spóźni, a co np. z pracownikiem statku?Pozdrawiam Cytuj Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12729-kulinarna-przygoda-na-statku-pasazerskim-queen-elizabeth/page/8/#findComment-489296 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papcio Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij #198 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 I ja dziękuję za możliwość poznania Ciebie i Twojej pracy. Za ciekawe zdjęcia, Zazdroszczę Ci nie pracy ale możliwości zwiedzania takich miejsc o których słyszałem, że są!Pozdrawiam! Cytuj W życiu dwa dni są najważniejsze: Ten w którym się urodziłeś. I ten kiedy zrozumiałeś po co M.Twain Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12729-kulinarna-przygoda-na-statku-pasazerskim-queen-elizabeth/page/8/#findComment-489305 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ArkoGdynia Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij #199 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Tak wiec ja po wczorajszej galowej nkolacji zapraszam na kilka fotek Przepiękna galowa kolacja.... a i Ty w galowym stroju się zacnie prezentujesz Zawsze miło jak człowieka doceniają po takim kontrakcie Miłego zakończenia rejsu i do zobaczenia w PL Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12729-kulinarna-przygoda-na-statku-pasazerskim-queen-elizabeth/page/8/#findComment-489307 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzo Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij #200 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 a i Ty w galowym stroju się zacnie prezentujesz Ale na pierwszym zdjęciu, przed kolacją, wychudzony jakiś Cytuj Carpe diem - raz kozie death Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12729-kulinarna-przygoda-na-statku-pasazerskim-queen-elizabeth/page/8/#findComment-489313 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.