aaa123 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Witam wszystkich serdecznie, Mam pytanie. Czy można robić Ricotte z serwarki po produkcji serów z dodatkiem kultur bakterii ?? Pozdrawiam Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12983-ricotta-na-serwatce-po-produkcji-sera-tyl%C5%BCyckiego/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aksamit97 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Witamy serdecznie.Jedna sprawa kolegi, jest już wątek o Ricotcie, więc tam należało umieścić swe pytanie. Natomiast wracając do meritum, to tak, możesz. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12983-ricotta-na-serwatce-po-produkcji-sera-tyl%C5%BCyckiego/#findComment-494005 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.